HomeWat is Avalanche (AVAX)

Wat is Avalanche (AVAX)

Wat is Avalanche? Avalanche (AVAX) is een Decentralized Finance (DeFi) platform dat interoperabiliteit tussen tokens van derde partijen mogelijk maakt. In wezen is Avalanche een blockchain-gebaseerd platform waar emittenten hun tokens kunnen verhandelen en tegen lage kosten. Zo heeft het AVAX netwerk de DeFi omgeving sterk verbeterd met een permissionless systeem waar gebruikers hun aangepaste blockchains kunnen creëren, zowel privaat als publiek.

Van waaruit werkt het AVAX team

Het hoofdkwartier van Ava Labs is gevestigd in New York City en Ithaca. Opgericht door een team van baanbrekende technologen en ondersteund door financiële experts, is Avalanche de perfecte mix van innovatie en ervaring om haar visies uit te voeren en het project uit te bouwen tot een echt wereldwijd en permissionless smart contracts platform. Het team achter Ava Labs is een groep van toonaangevende experts in informatica, programmeren, economie, financiën en recht.

Specificaties voor Avalanche?

  • Afkorting: AVAX
  • Protocol: Proof of stake
  • Maximum voorraad: 720,000,000
avalanche-2
avalanche-2

Avalanche (AVAX)

Price
34,11

Hoe werkt AVAX

Het platform maakt de creatie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) mogelijk. Gebruikers kunnen verschillende dApps of hun smart assets creëren met een snel, permissionless, en veilig systeem met interoperabiliteit. Daarnaast werkt Avalanche als een marktplaats voor deFi gebruikers die hun activa en producten willen ruilen, creëren, verhandelen en opslaan. Met Avalanche kunnen gebruikers aangepaste activa of digitale representaties van activa verhandelen. Ze kunnen ook zeer schaalbare slimme contracten of gedecentraliseerde toepassingen bouwen.

Huidige koers

Avalanche (AVAX)
1.96%
$ 37.17
$ 0.728531
⇣ 36.47
18 May
⇡ 37.52

Wat zal de toekomst brengen voor AVAX?

Sommige gebruikers noemen Avalanche het "Internet van Financiën". In essentie is het de ontmoetingsplaats van de traditionele markt en de gedecentraliseerde toepassingen. Momenteel werkt het team achter Avalanche aan haar Avalance-X - een accelerator die grote voordelen biedt voor ontwikkelaars en hun dApps, waaronder derivaten, stablecoins, en verschillende producten die de toekomst van gedecentraliseerde financiën sterk zullen verbeteren.

- BEVEILIGEN

Wat zijn de voordelen van Avalanche?

Veilige, krachtige en betrouwbare toepassingen en aanpasbare private of publieke blockchains. Mogelijkheid om assets te creëren op bestaande ecosystemen of een nieuw netwerk te bouwen met gedefinieerde parameters voor validators. Hoge snelheid en schaalbaarheid voor dApps. Hoog handelsvolume - Avalanche kan elke dag meer dan 4.500 per seconde beheren, waardoor het een van de snelste en betrouwbare P2P-betalingssysteem is. Proof-of-stake in plaats van Proof-of-work algoritme. Gewoonlijk moet je met proof-of-work ingewikkelde sommen oplossen en extreem energieverslindende hardware gebruiken die uiteindelijk een hoger bedrag oplevert dan wat je aan mining hebt verdiend. Maar Avalanche rekent af met dit probleem.

Avalanche

Bereken hoeveel Avalanche je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,887.92
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.89
eos
EOS (EOS) $ 0.813416
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482674
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 15.52
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216175