HomeWat is Binance Coin?

Wat is Binance Coin?

Wat is Binance coin

Specificaties voor Binance Coin?

  • Afkorting: BNB
  • Protocol: Proof of Stake
  • ERC-20 token
  • Maximum voorraad: 187.536.713

Binance Coin is de crypto-munt uitgegeven door Binance Exchange, en handelt met het BNB-symbool. Binance munt loopt op de Ethereumblokketen met ERC 20 standaard, en heeft een strikte limiet van maximaal 200 miljoen BNB munten. Verwacht wordt dat de Binance-munt de werking van de transacties op Binance en het ecosysteem ervan zal voeden. Het ondersteunt betalen van handelsvergoedingen, wisselvergoedingen, noteringsvergoedingen en eventuele andere vergoedingen op de Binance-exchange. Het aanbod voor het eerste jaar biedt een korting van 50% op de transacties via de Binance-munt, en het kortingspercentage wordt elk jaar met de helft verlaagd. Dat wil zeggen, de tweede jaarkorting 25% is , de derde jaarkorting 12,5% is en de vierde jaarkorting 6,25% is. De korting eindigt vanaf het vijfde jaar.

Binance Coin Extra info

Men kan ook Binance-munten gebruiken om te investeren in bepaalde ICO's via Binance's Lanceringsprogrammas. Nieuwe cryptocurrency's zullen op de Binance beurs worden aangeboden, en het gebruik van Binance zal zorgen voor de handel in een waaier van gevestigde en nieuwe virtuele munten. Binance coin heeft ook steun gekregen van andere samenwerkingsverbanden. Het omvat een partnerschap met het belangrijkste high-end live video-streaming platform in Azië, Uplive, dat virtuele geschenken voor BNB-munten verkoopt aan Uplive's 20 miljoen sterke gebruikersbasis. Binance coin wordt ook ondersteund door het platform, de mobiele app, en de VISA debit card van Monaco, het baanbrekende betaal- en cryptocurrency platform.

Binance Coin - uitleg

Huidige koers Binance Coin

544,16
BNB

Marketcap
83,55 B
24H Volume
3,65 B
Supply
153,86 M BNB

Binance Coin Terugkoopplan

Het Binance-platform heeft ook een terugkoopplan, waarbij het 20% van zijn winst zal gebruiken om BNB-munten terug te kopen, en deze te verbranden/vernietigen tot een maximum van 50%, of 100 miljoen, BNB-munten worden teruggekocht. Dit proces zal slechts 100 miljoen BNB-munten in omloop laten, waardoor zij een aanzienlijke waarde kan behouden. Medio april-2018 kondigde het Binance-team aan dat het de verbranding van 2.220.314 BNB-munten (ongeveer 30 miljoen dollar) heeft voltooid.

Hoe is Binance Coin ontstaan?

De munt werd gelanceerd tijdens de (ICO) in juli 2017. Bijna de helft van het geld dat tijdens het ICO-proces werd opgehaald, was bedoeld voor Binance branding en marketing, terwijl ongeveer een derde werd gebruikt om het Binance-platform op te bouwen en de nodige upgrades van het Binance-ecosysteem uit te voeren. Binance Coin had begin april 2018 een marktkapitalisatie van ongeveer $1,4 miljard. Op dit moment biedt het geen omwisseling aan tegen fiat valuta en omwisseling in BNB is alleen mogelijk door middel van cryptocoins zoals bitcoin of ether tokens. Binance zal uiteindelijk de inheemse valuta van de gedecentraliseerde Binance-exchange worden.

Binance Coin

Bereken hoeveel Binance Coin je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,000.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,223.39
eos
EOS (EOS) $ 0.906494
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500693
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 29.32
neo
NEO (NEO) $ 19.07
iota
IOTA (IOTA) $ 0.253147