HomeWat is Binance USD?

Wat is Binance USD?

Specificaties voor Binance USD

  • Afkorting: BUSD
  • Stablecoin
  • BEP2
  • Maximum voorraad: 17,828,467,031

Binance USD (BUSD) is een 1:1 USD-ondersteunde stabiele munt of stablecoin uitgegeven door Binance (in samenwerking met Paxos), Goedgekeurd en gereguleerd door het New York State Department of Financial Services (NYDFS), Het maandelijkse auditrapport van BUSD kan worden bekeken op de officiële website. Deze stablecoin is gelanceerd op 5 september2019, heeft BUSD als doel om de stabiliteit van de dollar te verzekeren met blockchain technologie. Het is een digitale valuta dat gelinkt is aan fiat geld. Het is uitgegeven als ERC-20 token en ondersteunt BEP-2.

binance-usd
binance-usd

BUSD (BUSD)

Price
0,91974

De voordelen van Binance USD

Het New York State Department of Financial heeft zijn 100% goedkeuring gegeven en erkent BUSD als een US dollar-ondersteunde munt. Deze goedkeuring geeft het een voorsprong op andere stablecoins, omdat gebruikers comfortabel en zonder angst kunnen kopen en handelen met de tokens.

Het token wordt ondersteund op zowel ERC- 20 als BEP-2 platformen, die wereldwijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Fiat dollars en BUSD tokens kunnen overal ter wereld in enkele minuten worden overgezet.

Het BUSD-netwerk is zeer veilig en gereguleerd door erkende verenigingen, aangezien er nog geen enkel geval van diefstal of activiteiten van hackers is geregistreerd. Naast de erkenning als de stablecoin gekoppeld aan het dollarbiljet, dwingt NYDFS ook regulerende maatregelen af die de financiële werking van de munt controleren. Paxson heeft het recht om de rekening te bevriezen en fondsen met sporen van illegaliteit te verwijderen en elke financiële handeling moet voldoen aan de principes van het Trust Charter en de New Yorkse bankwetten.

Huidige koers Binance USD

BUSD (BUSD)
0.15%
$ 1.00
$ 0.001503
⇣ 0.997570
18 May
⇡ 1.00

De voordelen van Binance USD

Kopen en verkopen

BUSD tokens kunnen direct worden gekocht en verkocht zonder de noodzaak om ze om te zetten in andere geaccepteerde crypto tokens. Deze functie bespaart de gebruikers van stress en eventuele extra diensten vergoeding van de platforms kan worden opgelopen tijdens de conversie.

Hodlen in neerwaartse markten

Het kenmerk van stablecoins is de stabiliteit van zijn prijs en het feit dat het niet reageert op de veranderingen in de cryptocurrency markt. Deze eigenschap die BUSD bezit, maakt het de go-to munt voor handelaren om hun winsten vast te zetten zonder ze te hoeven omzetten in fiat valuta's, aangezien ze het digitale embleem van fiat valuta's zijn.

Binance USD

Bereken hoeveel Binance USD je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466