HomeWat is Crypto.com Coin?

Wat is Crypto.com Coin?

Wat is Crypto.com coin

Specificaties voor Crypto.com Coin?

  • Afkorting: CRO
  • ERC-20
  • Totale voorraad: 1.000.000.000

Begonnen onder de merknaam "Monaco", beweert het platform Crypto.com te zijn opgericht met het doel om "de overgang van de wereld naar de cryptocultuur" te bevorderen. Op basis van deze ambitie is het platform gebouwd als een ecosysteem van gevarieerde blockchain producten, allemaal ontwikkeld en op de markt gebracht onder het merk MCO. In februari 2019 omvatte dit gamma producten:

  • MCO Visa-kaart
  • Mobiele portemonnee-app
  • Crypto.com (MCO) Token
  • MCO Crypto Invest diensten

Wat is het doel?

crypto-com-chain
crypto-com-chain

Cronos (CRO)

Price
0,114236

Crypto.com omschrijft zichzelf als een platform dat gericht is op het oplossen van verschillende uitdagingen waar de blockchain industrie voor staat, met name op het gebied van de bruikbaarheid en toegankelijkheid van de financiële diensten die zij kan leveren.

Het team?

Het hoofdkantoor van Crypto.com is gevestigd in Hong Kong het team telt ondertussen meer dan 120 leden.

Wat is crypto.com coin

Huidige koers Crypto.com coin

0,114236
Cronos

Marketcap
3,05 B
24H Volume
5,82 M
Supply
26,74 B CRO

Visa kaarten van crypto.com?

MCO prepaid Visa kaarten zijn het paradepaardje van Crypto.com en zijn ontworpen om de kenmerken van krediet- en debetkaarten te combineren met die van cryptocurrencies. De kaarten zijn in oktober 2018 begonnen met de verzending naar klanten in Singapore als metalen kaarten.

Verwarring?

Er kan soms verwarring ontstaan. Crypto.com heeft 2 tokens CRO & MCO CRO Token maakt een cross-asset intermediaire valuta-afrekening mogelijk voor de Crypto.com chain. Het is beschikbaar op meerdere wereldwijde beurzen.

Voordelen van CRO?

Maakt een cross-assetintermediaire valuta-afwikkeling mogelijk Deelnemers die transacties op het netwerk schrijven, zullen de CRO gebruiken om bloktransactievergoedingen te vereffenen. Deelnemende knooppunten worden in CRO beloond voor het verwerken en valideren van transacties op het netwerk. icoon Klanten die rechtstreeks met CRO betalen, zullen met minimale kosten handelen.

Crypto.com coin

Bereken hoeveel Crypto.com coin je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,887.92
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.89
eos
EOS (EOS) $ 0.813416
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482674
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 15.52
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216175