HomeWat is EOS?

Wat is EOS?

eos, wat is het?

Specificaties voor EOS?

  • Afkorting: EOS
  • Protocol: Delegated Proof-of-Stake (DPOS)
  • Totale voorraad: 1.017.546.487

EOS is een blockchain voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde toepassingen (dapps), vergelijkbaar met Ethereum. Eos is al meerdere malen de Ethereumkiller genoemd. Het maakt dapp-ontwikkeling eenvoudig door het leveren van een besturingssysteem-achtige set van diensten en functies waar deze dapps gebruik van kunnen maken. Het idee achter EOS is om de beste functies en beloftes van de verschillende smart contract technologieën die er zijn samen te brengen. (bijv. beveiliging van Bitcoin, computerondersteuning van Ethereum) Simpel gezegd werkt de EOS-community aan een eenvoudig te gebruiken, enorm schaalbaar dapp-platform voor de dagelijkse gebruiker.

eos
eos

EOS (EOS)

Price
0,747654

Hoe is EOS ontstaan?

De EOS ICO is begonnen op 26 juni 2017 en liep tot 1 juni 2018. Dat is een totaal van 350 dagen, waardoor het tot op heden, de langste ICO aller tijden is geweest! Het EOS-team deed dit om ervoor te zorgen dat iedereen de kans kreeg om mee te doen en wat EOS te kopen.

Wat is EOS

Huidige koers

0,747654
EOS

Marketcap
860,34 M
24H Volume
70,50 M
Supply
1,15 B EOS

Wie heeft EOS opgericht?

De maker van EOS is Block.one. Medeoprichter van het platform is Dan Larimer een industrieveteraan en een blockchain-visionair (mede-oprichter van Bitshares en Steemit). De code van het platform is vrij beschikbaar op Github. Community-leden zijn vrij om pull-verzoeken te sturen, maar het laatste woord ligt bij Block.one. Er zijn externe ontwikkelaars die gerelateerde producten maken: portemonnees, tools om te stemmen en plug-ins.

Hoe werkt EOS?

De visie van EOS is om een blockchain dapp-platform te bouwen dat veilig en soepel kan schalen naar duizenden transacties per seconde, terwijl het tegelijkertijd een toegankelijke ervaring biedt aan app-ontwikkelaars, ondernemers en gebruikers. Het doel is om een compleet besturingssysteem te bieden voor gedecentraliseerde toepassingen door het leveren van diensten zoals gebruikersauthenticatie, cloud-opslag en serverhosting.

EOS

Bereken hoeveel EOS je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78
eos
EOS (EOS) $ 0.814741
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.63
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216466