HomeWat is Hedgetrade?

Wat is Hedgetrade?

Wat is Hedgtrade

Specificaties voor Hedgetrade?

  • Afkorting: HEDG
  • ERC-20
  • Totale voorraad: 1.000.000.000

Het HedgeTrade-platform werd in 2019, gelanceerd onder het motto van de revolutie van de sociale handel met behulp van blockchain-technologie. Het heeft velen in de crypto-scene verrast. Vanaf augustus 2019 stond de munt in de top 50 van cryptocurrenciess. Dit werd voortgestuwd door de promotie van de decentrale toepassing van HedgeTrade (dApp). De app is speciaal ontworpen om gebruikers te voorzien van cryptocurrency trading analyses, voorspellingen en, als bonus, educatieve inhoud. Het belangrijkste doel is om te dienen als brug tussen nieuwelingen en ervaren handelaren die vaak gescheiden zijn door enorme kenniskloven als het gaat om sociale handel. Met HedgeTrade worden de meer ervaren gebruikers voorzien van een platform dat hen in staat stelt om hun kennis te delen en enkele HEDG-tokens te verwerven in het proces voor het verstrekken van accurate informatie.

Hoe is het project ontstaan?

De symbolische verkoop van het project vond eind 2018 plaats, onder toezicht van het bedrijf Rublix, dat financiële technologie producten aanbiedt in combinatie met de uitvoering van de blockchain. Belangrijke medewerkers achter deze onderneming zijn Dave Waslen (CEO, medeoprichter), Peter Danihel (hoofdontwikkelaar, medeoprichter) en Frank Danihel (COO).

Hoe werkt het?

HedgeTrade werkt op basis van de interactie tussen de blauwdrukken en slimme contracten aan de ene kant en de leden van de gemeenschap aan de andere kant. Op deze manier levert het platform eenheid van zijn technologisch en menselijk kapitaal. Dit is allemaal mogelijk gemaakt met behulp van blockchain technologie.

Wat is Hedgetrade

Huidige koers

0,00000000000000

Marketcap
0,00
24H Volume
0,00
Supply
0,00

Het concept?

Het concept waar HedgeTrade om draait is een blauwdruk. Het is gedefinieerd als een specifieke voorspelling die door een gebruiker is gedaan over een bepaald financieel instrument. Het maken van een blauwdruk wordt mogelijk gemaakt met behulp van het HedgeTrade systeem. De blauwdrukken worden opgeslaan en beoordeelt na afloop van de datum waarop ze relevant zijn. Zodra de vervaldatum plaatsvindt, zal HedgeTrade een specifieke blauwdruk (voorspelling) aanwijzen als correct of onjuist, en passende beloningen uitkeren aan de voorspellers of de kopers van de blauwdruk.

De gecreëerde blauwdrukken worden naar slimme contracten van HedgeTrade gestuurd die op de blockchain worden ingezet. De opgeslagen voorspellingen en de eerdere prestaties van de maker blijven dus bestand tegen sabotage of wijzigingen.

Bij het maken van een blauwdruk moeten gebruikers twee richtwaarden opgeven, waarvan de ene de invoer- en de andere de uitvoerwaarde is. Deze zullen worden getaxeerd met betrekking tot een vooraf bepaalde datum door HedgeTrade Oracle. Dat oracle functioneert als een geautomatiseerd systeem dat de handelsresultaten beoordeelt op basis van de verstrekte informatie. Evaluaties worden uitgevoerd op basis van de door derden verstrekte externe informatie. In ieder geval komen de beloningen in geval van een juiste voorspelling in de vorm van HEDG-munten die worden verzonden door elke gebruiker die een specifieke blauwdruk heeft aangeschaft.

Blauwdrukkopers die vinden dat een bepaalde voorspelling voor hen enige waarde heeft, hebben ook recht op betaling als de gekochte voorspelling na afloop ervan onjuist blijkt te zijn. De vergoeding in HEDG-munten wordt betaald aan de eerste tien gebruikers die een blauwdruk kopen.

HedgeTrade beschikt over een ranking systeem genaamd de HedgeTrade Ranking en Score, waarbij de traders transparant worden gerangschikt op basis van hun handelsgeschiedenis.

Er is geen verplicht minimum voor het maken van een blauwdruk. Op hun beurt worden blauwdrukken die zonder participatie worden ingediend, niet beschikbaar/zichtbaar gemaakt voor aankoop in de HedgeTrade's Blauwdrukmarkt. Toch kunnen ze de algemene HedgeTrade Ranking en Score van een maker verbeteren.

Hedgetrade

Bereken hoeveel Hedgetrade je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 23,407.27
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,658.22
eos
EOS (EOS) $ 1.09
cardano
Cardano (ADA) $ 0.400203
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.57
neo
NEO (NEO) $ 8.86
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.240611