HomeWat is Leo token?

Wat is Leo token?

Wat is Leo Token

Specificaties voor Leo Token?

  • Afkorting: LEO
  • ERC-20 token
  • Maximum voorraad: 999,498,893

UNUS SED LEO is een nieuw token dat is gecreëerd om de mogelijkheden van alle gebruikers van het iFinex platform en diensten (inclusief de Bitfinex exchange) uit te breiden. De token is ontworpen nadat de exchange beschuldigd werd door het openbaar ministerie van New York voor het illegaal gebruik van Tether-crypto geld De Bitfinex beurs heeft zijn penning, Unus Sed Leo (LEO), vrijgegeven. In slechts een maand tijd is het cryptokrediet met 80% gegroeid en is het doorgedrongen tot de TOP-20 op CoinMarketCap. De geschiedenis van het project, evenals de reputatie van de ontwikkelaars, alarmeert echter vele investeerders. Wat is LEO-cryptocurrency? Heeft ze groeiperspectieven? Waar kan je LEO kopen, en is het de moeite waard?

leo-token
leo-token

LEO Token (LEO)

Price
5,37

Waar dient Leo Token voor

LEO is een utility coin voor nieuwe diensten die iFinex wil ontwikkelen. Dit zijn Bitfinex Derivaten, IFinex IEO Platform, Dazaar, μFinex, Betfinex en EOSfinex. eigenaars van de coin krijgen korting op het gebruik van diensten, evenals speciale voorwaarden voor de handel in marges en het werken met derivaten (futures, opties, enz.). Met de groei van de marktkapitalisatie zal de waarde van elke munt stijgen. Handelaren zullen kunnen verdienen aan het verschil in tarief, en het moment met de verlaging van de handelscommissies inspireerde veel gebruikers die niet deelnamen aan IEO, maar ook coins willen krijgen.

Stable coin - UNUS SED

Huidige koers

5,37
LEO Token

Marketcap
4,97 B
24H Volume
1,89 M
Supply
926,67 M LEO

Welke wallets kan je gebruiken?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de opslag van de munten. LEO is een ERC20-standaardmunt dat wordt uitgegeven op basis van Ethereum en EOS. Het wordt geaccepteerd door vele populaire crypto-wallets, waaronder MyEtherWallet, imToken, Jaxx, MetaMask, Trezor, Ledger Nano S en meer…

Mogelijke groei voor Leo Token

Het groeipotentieel is nog niet helemaal uitgeput. Als de correctie de huidige dynamiek niet doorbreekt en iFinex nieuwe diensten blijft promoten, zullen de koersen aanzienlijk stijgen. Analyse van de maandelijkse koers suggereert dat de maximale prijspieken nog moeten komen. Wat de correctie betreft: tot op heden zijn de indicatoren nog nooit ernstig ingestort. De goede vooruitzichten worden alleen verduisterd door een conflict met de procureur-generaal.

Het toevoegen van LEO aan de cryptocurrency portefeuille kan een winstgevende strategie zijn voor ervaren beleggers. De primaire voorwaarde is om een trendbreuk in de tijd op te merken en om van de munten af te komen als ze in prijs beginnen te dalen.

Leo Token

Bereken hoeveel Unus Sed Leo je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,471.81
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.19
eos
EOS (EOS) $ 0.896587
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491062
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.78
neo
NEO (NEO) $ 18.95
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251435