HomeWat is NEO?

Wat is NEO?

Wat is Neo?

Specificaties voor NEO?

  • Afkorting: NEO
  • Protocol: Proof of Service
  • ICO
  • Maximum voorraad: 100.000.000

NEO werd in 2014 door Da Hongfei en Erik Zhan in China opgericht als AntShares en werd in juni 2017 omgedoopt tot "NEO". Het is een blockchain-gebaseerd platform dat zijn eigen cryptocurrency ondersteunt en de ontwikkeling van digitale middelen en slimme contracten mogelijk maakt.

NEO heeft als doel het beheer van digitale middelen te automatiseren door het gebruik van slimme contracten. Het uiteindelijke doel is om een gedistribueerd netwerkgebaseerd smart economy systeem op te bouwen.

neo
neo

NEO (NEO)

Price
14,27

Wat omvat het systeem allemaal?

Gedelegeerd Byzantijnse Fout Tolerantie (DBFT) algoritme - Dit is een consensus mechanisme (in plaats van het traditionele bewijs van werk/inzet) dat het systeem in staat stelt om het probleem van de Byzantijnse Generaals te weerstaan en consensus te behouden, zelfs als enkele knooppunten kwaadaardige bedoelingen hebben.

NeoX - Dit systeem zal de mogelijkheid creëren om de verschillende Blockchains uit te voeren en te bedienen.

NEO Contract - Is het mechanisme voor het creëren van slimme contracten in schaalbare, high performance omgevingen die reeds bestaande codebases (bijv. C#, VB.Net, F#, Java, Kotlin) integreert.

NeoFS - Dit is een dienst die gedecentraliseerde opslag mogelijk maakt (zoals een peer-to-peer Dropbox)

NeoQ - Een op vakwerk gebaseerd cryptografisch mechanisme dat problemen creëert die niet door kwantumcomputers kunnen worden opgelost en die ervoor zorgen dat het kwantumbestendig is.

Neo - Wat is het - Chinees Ethreum

Huidige koers

14,27
NEO

Marketcap
1,01 B
24H Volume
19,63 M
Supply
70,53 M NEO

Het verschil tussen NEO en Ethereum?

NEO ondersteunt talrijke codebases (bv. C#, VB.Net, F#, Java, Kotlin), terwijl Ethereum een eigen taal heeft die Solidity heet. Er is de vereiste dat ontwikkelaars dat leren voordat er enige ontwikkeling kan plaatsvinden. Dit betekent een langere leercurve en een barrière voor het betreden van het ecosysteem. Dit kan het aantal ontwikkelaars dat het ecosysteem kan betreden kan belemmeren.

Neo en Onchain, een chinese totaal opolossing?

Het NEO-platform vormt de basis van het DNA-concept van Onchain. NEO zorgt voor decentrale, publieke blokkades, terwijl OnChain's DNA de behoefte aan private blokkades opvult. Het koppelen van beide systemen kan het beste van beide werelden mogelijk maken. Onchain heeft al een goedkeuring voor DNA gekregen van de regering van Guiyang, de hoofdstad van de provincie Guizhou in Zuidwest-China. Beide partijen hebben begin 2017 gezamenlijk slim contract 2.0 en andere Chinese blockchain-technologie vrijgegeven. Medio 2017 behoorde Onchain tot de eerste lichting bedrijven die de Chinese blockchain-test met succes doorstond, gevolgd door een investeringspartnerschap met de Fosun Group. Ondanks de aanscherping van China op verschillende cryptocurrencies is de acceptatie van de blockchain-technologie een duidelijke mogelijkheid.

NEO

Bereken hoeveel NEO je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72
eos
EOS (EOS) $ 0.814092
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.52
neo
NEO (NEO) $ 15.55
iota
IOTA (IOTA) $ 0.21666