HomeWat is Paxos?

Wat is Paxos?

Wat is Paxos

Specificaties voor PAXOS?

  • Afkorting: PAX
  • ERC20
  • Type: Stablecoin
  • Totale voorraad: 249.952.065

Paxos Standard Token (PAX) is een ERC-20 token die wordt uitgegeven op Ethereum blockchain. Het is een stablecoin met als onderpand de Amerikaanse dollar. Het brengt de voordelen van de blockchain technologie en de stabiliteit van fiat valuta's samen. Dit zorgt voor een stabiele coin die zorgt voor: Onmiddellijke wereldwijde transacties, immutabiliteit, gedecentraliseerd en 24 uur per dag, 7 dagen per week, transacties mogelijk. PAX Standard werd opgericht tijdens de beruchte Tether-controverse, waar de toonaangevende markt stabiele munt onder de loep is genomen voor het drukken van Tether in het begin van 2018. Het Paxos-team heeft een extra inspanning gedaan om zo transparant mogelijk te zijn. Paxos geeft zijn tokens uit en verbrandt ze met behulp van een geauditeerd slim contract, geïnspecteerd door smart contract auditor Nomic Labs. Withum, een van de beste Amerikaanse auditbedrijven, controleert regelmatig de reserves.

Het team achter deze coin.

Het team van Paxos bestaat uit doorgewinterde professionals met verschillende achtergronden, waaronder voormalige werknemers van Wall Street en Silicon Valley. Het bedrijf wordt geleid door zijn mede-oprichter en CEO Charles Cascarilla.

paxos-standard
paxos-standard

Pax Dollar (USDP)

Price
0,948396
Paxos Coin, wat is het? logo

Huidige koers

0,948396
Pax Dollar

Marketcap
132,53 M
24H Volume
9,34 M
Supply
139,75 M USDP

Visie?

Het Paxos-team ziet een toekomst waarin de blockchain geen deel uitmaakt van een grote financiële revolutie, maar een essentieel onderdeel is van de evolutie ervan. In het grote plaatje wil het bedrijf het economische ecosysteem verbeteren door een wereldwijd wrijvingsloos netwerk te ontwikkelen voor een eenvoudige, mobiele en onmiddellijke uitwisseling van activa.

Hoe werkt het?

Paxos Standard is ontworpen om te groeien in de nabije toekomst. Vandaag de dag is het primaire doel om de volatiliteit van crypto-activa te beperken, wrijving van grensoverschrijdende transacties te verwijderen en een betrouwbaar betaalmiddel te worden voor crypto-activa en andere blockchain-activa. In de toekomst verwacht Paxos gebruikt te worden voor consumentenbetalingen en de stabiele opslag van waarde voor mensen buiten de VS, vooral in landen met onstabiele nationale valuta.

Hier is hoe het tokeneren van USD naar PAX werkt:

1). Een gebruiker stuurt USD naar de bankrekening van de muntuitgever. 2). De emittent creëert het equivalent van PAX met behulp van PAX smart contract. 3). De vers geslagen PAX wordt aan de gebruiker geleverd terwijl de USD op de bankrekening staat. Hetzelfde, maar dan omgekeerd, proces wordt gebruikt om PAX in te wisselen voor USD. Elke Paxos Standard token kan worden gekocht en ingewisseld met behulp van Paxos.com. Bij het inwisselen van PAX-munten worden de tokens onmiddellijk verbrand en uit de omloop genomen.

Het is het vermelden waard dat het bedrijf geen kosten in rekening brengt voor zowel het converteren als het inwisselen van PAX-munten. Het minimale omzettingsbedrag begint bij $100. Paxos maakt gebruik van derde partijen om te bewijzen dat zij het corresponderende bedrag aan dollars in handen hebben. Paxos is vergelijkbaar met volgende projecten: Tether, USD Coin, Gemini Dollar, TrueUSD, Dai

PAXOS

Bereken hoeveel PAXOS je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,539.83
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,214.08
eos
EOS (EOS) $ 0.901547
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494933
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.95
neo
NEO (NEO) $ 18.91
iota
IOTA (IOTA) $ 0.25293