HomeWat is staked ether

Wat is staked ether

wat is Lido staked ether

Specificaties voor Lido staked ether

  • Afkorting: stETH
  • ERC-20
  • Actuele voorraad: 3,487,728.00

Lido is een liquide staking oplossing voor ETH 2.0 ondersteund door verschillende toonaangevende staking providers. Lido laat gebruikers hun ETH inzetten of staken. Dit verloopt zonder dat men de activa vast te zet.

  • Lido staked ether = stETH
  • Bovendien kunnen stETH-tokens worden gebruikt zoals men ether zou gebruiken. ETH 2.0-stakingsbeloningen kan je hierdoor verdienen als opbrengst van gedecentraliseerde financiële producten. StETH-tokens worden vernietigd en verbrand wanneer ze opgenomen worden.

Waar komt de naam Lido staked ether van?

staked-ether
staked-ether

Lido Staked Ether (STETH)

Price
3.003,05

Lido biedt een staking oplossing voor het opgewaardeerde Ethereum V2.0 door te fungeren als een reserve voor gestackte Ethereum activa. Lido wordt in feite prominent genoemd als de toekomst van liquiditeitsstaking op Ethereum 2.0.

Hoe werkt dit staking nu?

Lido biedt liquidity staking als dienst aan. Dit betekent dat activa worden vastgezet voor een bepaalde vaste tijd. In deze context wordt Ethereum's Ether token (ETH) opgesloten in de Lido liquidity pool. In ruil daarvoor geeft Lido de liquiditeitsverschaffer "investeerder" zijn nieuw geslagen representatieve ERC-20 token, stETH genaamd, dat zoals eerder beschreven een 1:1 waarde tegenover ETH verhouding heeft. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

lido staked ether logo

Huidige koers

Lido Staked Ether (STETH)
6.73%
$ 3,250.06
$ 218.73
⇣ 3,054.49
27 Feb
⇡ 3,252.41

Hoeveel staked ether is er

Het aanbod van stETH volgt het aantal ETH dat in het Lido-contract is gestort. De totale hoeveelheid aan stETH kan worden gevolgd via het adres van het tokencontract.

Verschillende coins in de Lido liquidity pool

Lido staked ether, ook bekend als stETH, is een van de drie tokens die worden uitgegeven aan gebruikers die staken in de Lido liquiditeitspools. Andere coins zijn stSOL en stLUNA voor respectievelijk de Solana en de Terra liquidity pool.

Voordelen, jazeker.

Een van de voordelen van het Lido-protocol is de mogelijkheid om gestackte activa te gebruiken als onderpand voor leningen. Yield farming en andere activiteiten binnen het Defi-ecosysteem dat het native token ondersteunt.

Lido staked ether info

Bereken hoeveel Lido staked ether je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,555.15
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.20
eos
EOS (EOS) $ 0.824216
cardano
Cardano (ADA) $ 0.620622
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.33
neo
NEO (NEO) $ 13.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.283081