HomeWat is Tether?

Wat is Tether?

Tether stabiele coin header

Specificaties voor Tether?

  • Afkorting: USDT
  • Type: Stablecoin
  • Totale voorraad: 4.776.930.644

Tether is een stabiele munt die is gecreëerd om stabiel genoeg te zijn in zijn koopkracht of hooguit licht inflatoir is, om eigenaren te stimuleren om de munten uit te geven in plaats van ze vast te houden. In zijn eenvoudigste vorm is Tether een cryptocurrency met een vaste prijs die wordt gemeten door een fiat valuta, in dit geval de US Dollar.

Om een toekomst te zien waarin cryptocurrencies dagelijks worden gebruikt, moet de volatiliteit worden aangepakt, en dit is waar Tether voor een oplossing moet zorgen. Het is een hybride crypto-fiat "stablecoin" waarvan de waarde is gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar en andere fiat. Het is een cryptocurrency asset uitgegeven door Tether Limited, en het werkt op het Omni-protocol als een token uitgegeven op de blockchain. Als vuistregel geldt dat elke Omni-transactie (inclusief Tether) wordt vastgelegd in een Bitcoin-transactie met dezelfde transactie hash.

tether

Tether (USDT)

Price
0,917904
Tether Stable coin

Huidige koers

0,917904
Tether

Marketcap
102,23 B
24H Volume
22,60 B
Supply
111,34 B USDT

Wat zijn de voordelen van Tether?

Betere doorvoer voor cryptocurrencies. Tether vergemakkelijkt de overdracht van echt geld naar digitaal geld. Gezien de beveiligde betalingen die worden aangeboden door het gebruik van blockchain. Het is ook sneller om te zetten naar cryptocurrency dan gewone fiat. Tether is makkelijk in gebruik als het gaat om het kopen van goedkope cryptocurrencies wanneer er dipjes in de markt zijn.

Acceptatie Een groot aantal platformen die werken met cryptocurrencies hebben hun platformen verbeterd nadat ze Tether hebben geadopteerd. Platforms die aanvankelijk niet over de middelen beschikten om de Amerikaanse dollar te gebruiken, gebruiken in plaats daarvan Tether, waardoor ze zich konden openstellen voor nieuwe markten.

Goede back-up De marktstabiliteit van uw crypto-investering wordt gewaarborgd door het gebruik van Tether als reservefonds. De hoeveelheid Tether die in omloop is, staat in verhouding tot het reservefonds.

Hoe is Tether ontstaan?

Tether werd in juli 2014 gelanceerd als RealCoin en werd in november door Tether Ltd., het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanhouden van de voorraad aan fiatvaluta, omgedoopt tot Tether. Het bedrijf is begonnen met de handel in februari 2015.

Tether

Bereken hoeveel Tether je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,016.96
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.87
eos
EOS (EOS) $ 0.815255
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482543
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.58
neo
NEO (NEO) $ 15.59
iota
IOTA (IOTA) $ 0.217774