HomeWat is Tron?

Wat is Tron?

Wat is Tron

Specificaties voor Tron?

  • Afkorting: TRX
  • Protocol: Proof of Stake
  • ERC-20 token
  • Totale voorraad: 99.281.283.754

Tron is een gedecentraliseerd entertainment- en content deling platform dat gebruik maakt van blockchain- en peer-to-peer (P2P) technologie. Je kunt het zien als een social media outlet van de volgende generatie waarop je content kunt creëren en delen met iedereen ter wereld. Tronix is de basiseenheid van accounts in Tron's blockchain. Het is de valuta die je betaalt voor je content, en wordt vaak aangeduid als het ticker-symbool, 'TRX'.

tron
tron

TRON (TRX)

Price
0,111893

Extra Info Tron

Mensen die genieten van sociale media, online gokken en andere vormen van online entertainment, zullen genieten van Tron. Door gebruik te maken van het ecosysteem van de Tron-cryptografie kun je niet alleen content delen met andere mensen, maar word je ook gecompenseerd als maker van de content en data die je maakt. Dit model dient in directe tegenstelling tot de manier waarop traditionele social media bedrijven, zoals Facebook, gebruikersdata te gelde maken. Ze doen het vaak zonder dat de gebruiker het weet en plukken er zelf de vruchten van. Wanneer u Tron-cryptocurrency gebruikt, heeft u de controle over uw gegevens en wordt u gecompenseerd voor uw content.

Tron, wat is het

Huidige koers

0,111893
TRON

Marketcap
9,76 B
24H Volume
194,54 M
Supply
87,24 B TRX

Wie heeft Tron opgericht?

Tron is het geesteskind van de jonge ondernemer Justin Sun die eerder bij Ripple (XRP) werkte. In tegenstelling tot sommige andere blockchain projecten is Tron vooral een visie van Sun en zijn interesse in het decentraliseren van de wereldwijde digitale media- en entertainmentindustrieën. Zijn inspanningen worden ondersteund door andere grote Chinese bedrijven in de blockchain industrie die met Tron hebben samengewerkt, zoals Bitmain en Qtum. Andere partners zijn de Piewo App, Bixin en FBG Capital. Het tweede meest prominente lid van het team is Lucien Chen, een voormalige Tencent, en Alibaba alumnus, die de technische afdeling van de Tron Foundation leidt en cryptografie, reclame-algoritmen en big data ervaring heeft.

He werken de transacties

Net als veel andere digitale valuta's vinden TRX-transacties plaats op een openbaar grootboek. Op dit publieke grootboek kan de geschiedenis van elke transactie worden getraceerd tot aan de eerste transactie. Het transactiemodel dat TRX gebruikt is vergelijkbaar met het transactiemodel dat Bitcoin gebruikt. Het enige verschil is dat Tron het model van Bitcoin heeft verbeterd door extra beveiliging te bieden. Het model dat TRX gebruikt heet UTXO. In een UTXO-model is er een basisuitvoer die bestaat uit een geldbedrag dat naar het adres van een TRX-gebruiker wordt gestuurd naast een set regels die dat specifieke ingestelde bedrag ontgrendelen. Het eindproduct is een uitgang die UTXO wordt genoemd.

Conclusie Tron

Met een energieke jonge leider in Justin Sun, gaat deze munt zeker ergens geraken. De stichter is een van de meest verbonden mensen in crypto. Het feit dat hij Jack Ma, de oprichter van de Ali Baba Group, en de oprichter van het World Wide Web, tot leden van zijn kennissen telt, toont aan hoe machtig hij werkelijk is. TRX-coin is solide. Het team wordt langzaam opgebouwd met ontwikkelaars van Alibaba en andere techneuten. Justin Sun is jong, maar dat betekent alleen dat hij van dezelfde generatie is als cryptocurrency - hij begrijpt een jeugdig publiek. Deze munt is zeker het bekijken waard.

Tron

Bereken hoeveel Tron je krijgt voor je euro's

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,167.19
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,483.80
eos
EOS (EOS) $ 0.564953
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386321
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.00
neo
NEO (NEO) $ 11.26
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175017