HomeExchangeBitstamp integreert Signature Bank betalingsplatform

Bitstamp integreert Signature Bank betalingsplatform

Bitstamp, kondigde vandaag aan dat zijn exchange zou integreren met SignetTM, het commerciële digitale betalingsplatform van Signature Bank. Deze stap is een ander voorbeeld van de integratie van van digitale activa met traditionele financiële instellingen.

Bitstamp zei: “Door de integratie met de API van Signet heeft Bitstamp de beschikbaarheid van 24-uurs, bijna-instant-transfers naar een groter aantal van zijn institutionele klanten uitgebreid. De oplossing stelt de institutionele klanten van Bitstamp in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week, in real time USD over te maken van en naar de beurs, waarbij de clearing en afwikkeling binnen enkele seconden wordt voltooid. “

Signature Bank is een in New York gevestigde full-service commerciële bank. Signet is gebaseerd op een privé-implementatie van de Ethereum-blockchain, die instellingen in staat stelt geld te verplaatsen door transacties te vereffenen met behulp van Signet-munten.

Bitstamp integreerde ook Fireblocks one confirmation process, een platform dat snellere en veiligere cryptocurrency transacties voor instellingen mogelijk maakt, afgelopen april.

Het mogelijk maken van een wrijvingsloze geldstroom is een van de belangrijkste gebieden die de institutionele adoptie van crypto kan stimuleren”, zegt Miha Grčar, Global Head of Business Development van Bitstamp. “Signet combineert de sterke punten van de blockchain met de behoeften van de financiële industrie. Hun aanpak en hun platform passen goed bij wat wij bij Bitstamp eveneens nastreven”.

Bitstamp integreert Signature Bank. Goed bezig! Alweer een integratie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,022.96
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,508.42
eos
EOS (EOS) $ 0.611674
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43956
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.60
neo
NEO (NEO) $ 11.82
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175906