HomeKennisKyber Network is 650% gestegen. Hoe komt dit?

Kyber Network is 650% gestegen. Hoe komt dit?

De KNC-coin van het Kyber Network is dit jaar tot nu toe meer dan 650% duurder geworden dankzij een upgrade die deze maand in het netwerk zal worden ingevoerd. Hierdoor kunnen gebruikers hun tokens inzetten en daardoor ETH-beloningen verdienen.

Het Kyber Network werd in 2018 gelanceerd als een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat gebaseerd is op de Ethereum-blockchain. Door verschillende ERC-20 tokens in een slim contract te houden, kunnen gebruikers via het platform snel tokens verhandelen, zonder gebruik te hoeven maken van een gecentraliseerde uitwisseling.

Het Kyber Network Crystal (KNC) token is een ERC-20 token dat draait op Ethereum en wordt gebruikt om deelnemers aan het Kyber Network ecosysteem met elkaar te verbinden. Om bijvoorbeeld een token voor liquiditeit te verschaffen, moeten derden het KNC gebruiken om te betalen voor de werking van het netwerk.

De prijs van de token begint dit jaar te stijgen nadat het Kyber Network in december 2019 aankondigde dat de upgrade van Katalyst dit jaar zou worden uitgerold. De Katalyst-upgrade is gepland voor 7 juli en zal verschillende technische verbeteringen brengen in het gedecentraliseerde liquiditeitsprotocol, en de KyberDAO (gedecentraliseerde autonome organisatie) lanceren.

Het zal beginnen met het laten van KNC-penning houders hun holdings en stemmen op governance voorstellen, terwijl het ontvangen van belangstelling voor ether (ETH). De post van Kyber Network leest:

Zodra Katalyst is gelanceerd, kunnen KNC-houders hun penningen inzetten op de KyberDAO en het protocol besturen door te stemmen over belangrijke voorstellen en parameters, terwijl ze (in ETH) beloond worden voor hun inspanningen.

Dit werd echter al gemeld in december 2019, sindsdien is de prijs van KNC gestaag gestegen, van het prijskaartje van $0,19 aan het begin van het jaar tot, op het moment van schrijven $1,51. In de laatste 24 uur is de prijs van de coins met 18,25% gestegen.

Sinds het begin van het jaar is de prijs van Kyber Network’s KNC meer dan 650% gestegen, waardoor het een van de best presterende cryptoassets van dit jaar is.

In de loop van de tijd is de populariteit van het Kyber Netwerk ook toegenomen. Het decentrale protocol is geïmplementeerd in diverse populaire mobiele portemonnee-toepassingen, waaronder Trust en Enjin. Het is ook toegevoegd aan de gedecentraliseerde applicatiewinkel van Opera, die toegankelijk is via de ingebouwde crypto-portemonnee.

De prijsprestaties van de coinzijn waarschijnlijk ook ondersteund door de stijgende trend in de opbrengst van de landbouw, omdat “boeren” mogelijk gebruik maken van leningen om KNC te kopen voor de lancering van de inzet. Nadat Katalyst is geïmplementeerd, zullen gebruikers zonder minimumvereisten kunnen beginnen met het inzetten van de inzet en twee weken later zullen ze hun eerste ETH-uitkeringen ontvangen.

Kyber Network is 650% gestegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,275.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,495.11
eos
EOS (EOS) $ 0.567492
cardano
Cardano (ADA) $ 0.385752
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.23
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176341