HomeNieuws3 positieve punten uit de crash van de cryptomarkt

3 positieve punten uit de crash van de cryptomarkt

De ineenstorting van de crypto-markten van gisteren was niet geheel negatief. Hoewel de prijs aanzienlijk is gedaald, overleven de cryptocurrencies hun eerste financiële crisis. Het netwerk is overeind gebleven, en heeft zelfs een hoger dieptepunt bereikt dan 2018, Daarenboven is de bitcoin halving nog maar 60 dagen van ons verwijderd.

Cryptomarkten weerstaan aan hun eerste wereldwijde crisis.

Hoewel we deze week extreme devaluaties zagen in de crypto-markt, raakten Bitcoin en andere crypto-assets niet op nul. Dit is zeer belangrijk gezien het feit dat Bitcoin en cryptocurrency zijn voortgekomen uit de financiële crisis van 2008, maar nog niet zijn getest door een ernstige financiële dreiging in de 12 jaar die sindsdien zijn verstreken.

De huidige koers zorgt voor grote kortingen en dat vlak voor de Bitcoin halving.

Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, etc. zijn sinds april vorig jaar niet meer aan deze bodemprijzen geweest. Warren Buffet staat erom bekend om te zeggen “wees gulzig als anderen bang zijn”. Nu lijkt het zeker de tijd om hebzuchtig te zijn. Als crypto gisteren niet stierf, dan is nu je kans om de grootste dip in meer dan een jaar te kopen.µ

Grote stenigingen worden meestal gevolgd door steile correcties.

Typisch, nadat we een massale bearish correctie hebben ondergaan, zoals we gisteren hebben gezien, zien we in de maanden die volgen een sterke stijging. Op 10 december 2018 bereikte Bitcoin een dieptepunt van 3121 dollar. In juni van hetzelfde jaar had Bitcoin een bullish breakout tot bijna $14.000.

Cryptocurrencies overleven eerste financiële crisis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,167.19
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,483.80
eos
EOS (EOS) $ 0.564953
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386321
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.00
neo
NEO (NEO) $ 11.26
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175017