HomeNieuwsEdward Snowden Koopt Bitcoin. Reden: Te veel paniek, te weinig reden.

Edward Snowden Koopt Bitcoin. Reden: Te veel paniek, te weinig reden.

De beroemde klokkenluider Edward Snowden is heeft gezegd dat hij voor het eerst sinds lange tijd overweegt om Bitcoin te kopen.

Bitcoin is op dit moment zo’n 15,56% lager op de dag en wordt verhandeld voor ongeveer $5.600 na een recorddaling donderdag. Sommige Bitcoin-gelovigen worden echter niet afgeschrikt, zoals Edward Snowden.

Edward Snowden denkt dat het tijd is om te kopen…

Edward Snowden is een populaire deelnemer in de cryptografie-industrie. Vorig jaar probeerde hij zijn boek te publiceren, waarvan de Amerikaanse regering zei dat het de winst in beslag zou nemen. Hij dacht dat dit een duidelijk voorbeeld was van waarom we onafhankelijk geld nodig hebben dat buiten de controle van de staat valt.

Hij is ook een beetje een controversieel figuur geweest, die consequent Zcash de hoogte in prees ondanks de niet-zo-sterke staat van dienst van het project. Toch is hij een toegewijd voorstander geweest van de cryptocurrentieruimte.

De laatste tijd lijkt het erop dat Snowden aandacht besteedt aan de recorddaling van de cryptocurrencymarkt en denkt dat het tijd is om te kopen. In een tweet gemaakt op vrijdag, zegt Snowden “die daling was te veel paniek en te weinig reden.”

Klokkenluider Snowden vind de tijd rijp om bitcoin te kopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668