HomeNieuwsBitcoin hashrate is na de prijscrash nauwelijks gedaald: hier is de reden...

Bitcoin hashrate is na de prijscrash nauwelijks gedaald: hier is de reden waarom dit een positief teken is

De hashrate van het Bitcoin blockchain is nauwelijks gedaald en dat na een prijscrash van 50% procent binnen een periode van 24 uur. Het kan erop wijzen dat grote mining bedrijven niet hebben gecapituleerd te midden van deze daling, wat in overeenstemming is met de theorieën die door gerespecteerde managers uit de industrie naar buiten zijn gebracht.

High-profile investeerders in de cryptocurrency markt zoals BlockTower Capital vertelden dat de investeerders niet besloten om te verkopen bij de lage koers van ronde de $4,000.

Het geloof van grote Bitcoin-houders zoals de Winklevoss Twins en Galaxy Capital LP CEO Michael Novogratz suggereert dat wales die niet hebben verkocht tijdens deze daling naar het midden van de 3.000 dollar regio waarschijnlijk niet zullen capituleren op de korte termijn.

Er wordt gezegd dat grootschalige mijnbouwcentra ten minste 12 maanden van hun min ing kosten hebben klaargezet voor de halvering van de blokbeloning die in april 2020 wordt verwacht. Dat zou een potentiële verkoop van grote miners in de komende maanden kunnen voorkomen.

Zorgen de Grote miners er mede voor dat de prijs momenteel niet verder zakt?

De relatieve stabiliteit in de hashrate van het Bitcoin-netwerk geeft ook aan dat miners vertrouwen blijven houden in de prijsontwikkeling van Bitcoin op de lange termijn.

Beterschap tegen het einde van dit jaar?

Een groot deel van de uitverkoop op de markt voor cryptocurrencies werd veroorzaakt door de panische verkoop van aandelen in de VS en Europa, terwijl de angst voor het coronavirus toenam.

Dat betekent dat als de Amerikaanse en Europese aandelenmarkt zich in de komende maanden begint te herstellen naarmate de uitbreiding van de coronavirusuitbraak vertraagt, dit mogelijk de honger naar crypto-activa, waaronder Bitcoin, kan doen heropleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,545.83
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.13
eos
EOS (EOS) $ 0.862757
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499699
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.97
neo
NEO (NEO) $ 18.49
iota
IOTA (IOTA) $ 0.256698