HomeNieuwsItalië: Het Rode Kruis accepteert nu Bitcoin (BTC) donaties voor COVID-19 Crisis

Italië: Het Rode Kruis accepteert nu Bitcoin (BTC) donaties voor COVID-19 Crisis

Te midden van de COVID-19 pandemie die de hele wereld heeft overspoeld. Heeft het Italiaanse Rode Kruis op 15 maart 2020 aangekondigd dat ze nu donaties in Bitcoin (BTC) accepteren met de hulp van Helperbit.

Italiaans Rode Kruis Omarmt Bitcoin

In een poging om het hulpproces voor de COVID-19 pandemie te accentueren, is de Italiaanse Rode Kruismaatschappij bezig met het opvoeren van haar manieren om betalingen te accepteren, met als laatste ontwikkeling het introduceren van steun voor de cryptocurrency – Bitcoin.

Dit werd mogelijk gemaakt met behulp van Helperbit door het opstarten van een blockchain. Voor de niet-ingewijden biedt Helperbit een platform om geld in te zamelen voor liefdadigheidsdoeleinden, zoals de malaise die voortgekomen is uit COVID-19

Elke donatie die van het nieuwe initiatief wordt ontvangen, zal gebruikt worden om een tweedelijns medische post voor gevorderden op te zetten. Naar verluidt zullen deze posten worden gebruikt voor het vooronderzoek van COVID-19 gevallen in Italië.

Van alle landen die het dodelijke COVID-19-virus bestrijden, is Italië een van de ergste slachtoffers. Het totale dodental als gevolg van COVID-19 heeft onlangs de grens van 1000 slachtoffers in Italië overschreden zonder dat er sprake was van enige verbetering. Het hele land is in quarantaine geplaatst, wat de lokale economie tot stilstand heeft gebracht.

Verwacht wordt dat de BTC-donaties 10.000 dollar zullen overschrijden. Het aldus opgehaalde bedrag zal worden gebruikt om meer ziekenhuisbedden en medisch personeel aan te schaffen om tegemoet te komen aan de behoeften van het exponentieel groeiende aantal patiënten.

Hopelijk kunnen de Bitcoin donaties helpen in het gevecht tegen COVID-19

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,471.81
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.19
eos
EOS (EOS) $ 0.896587
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491062
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.78
neo
NEO (NEO) $ 18.95
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251435