HomeNieuwsNVIDIA roept GPU Miners op om het Coronavirus te bestrijden

NVIDIA roept GPU Miners op om het Coronavirus te bestrijden

De strijd tegen het Corona Virus heeft ook de GPU miners bereikt. De Amerikaanse chipproducent NVIDIA heeft een voorstel heeft gelanceerd voor alle miners om hun computer en GPU te gebruiken om in te zetten voor mining.

Via Reddit, zei het technologiebedrijf dat het “Folding@home” initiatief open stond om donaties van ongebruikte GPU rekenkracht te ontvangen. Ze willen dit zo te distribueren naar een internationaal netwerk voor verwerkingskracht om COVID-19 en andere ziekten te onderzoeken.

Het bedrijf stelde deze vraag ook aan andere bedrijven van de game-industrie voor, zoals Steel Series, NZXT en Razer.

Hoewel de uitnodiging direct gericht was op gamers, kunnen cryptocurrency miners ook deelnemen aan het voorstel, als gevolg van de hoeveelheid technologische en hardware middelen die worden gebruikt voor mining.

De meeste projecten die binnen Folding@home zijn opgenomen om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden met deze gedoneerde GPU-kracht. Het heeft als doel een potentieel vaccin te vinden, een protease te identificeren die werkt als een remmer van het virus of een antilichaam te isoleren. Dit dient om meer informatie te krijgen over de mutatie van COVID-19.

De wereldwijde noodsituatie blijft bestaan. De COVID-19-pandemie heeft ertoe geleid dat verschillende regeringen drastische maatregelen hebben genomen om de verspreiding ervan te voorkomen. Veel events waaronder ook een aantal crypto events zijn eveneens uitgesteld of geannuleerd.

Samen tegen COVID-19, Ook Via GPU mining een duit in het zakje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668