HomeNieuwsZuid-Koreaanse regering investeert 3,2 miljoen dollar in 9 verschillende Blockchain-projecten

Zuid-Koreaanse regering investeert 3,2 miljoen dollar in 9 verschillende Blockchain-projecten

Twee Zuid-Koreaanse ministeries hebben hun steun voor de blockchain industrie in het land aangekondigd met plannen om tot 3,2 miljoen dollar aan financiering toe te wijzen aan lokale starters om het gebruik van dergelijke technologie aan te moedigen.

Het ministerie van Wetenschap en ICT (Informatie- en Communicatietechnologie) en het ministerie van Informatie- en Communicatiebevordering zullen een proefprogramma lanceren met de naam “Blockchain Technology Validation Support in 2020” om het project uit te voeren.

Het plan is om negen projecten te selecteren en elk project tot 450 miljoen won ($360.000) aan financiering toe te kennen.

Onder de geselecteerde criteria van het programma vallen de haalbaarheid van toekomstige prestaties, de haalbaarheid van technologie verificatie, solide zakelijke doelstellingen, verwachte resultaten, en het aantal banen dat naar verwachting zal worden gecreëerd.

Doel:

De geselecteerde bedrijven moeten volgens het project diensten aanbieden die economische en sociale waarde kunnen creëren door middel van blokketentechnologie.

Naast blockchain, stimuleert het project de deelnemende startups om businessmodellen te creëren op basis van het internet of things (IoT), kunstmatige intelligentie en big data.

De projecten die het meeste kans op slagen hebben maken kans op financiële ondersteuning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,078.17
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,480.16
eos
EOS (EOS) $ 0.564497
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386502
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 22.95
neo
NEO (NEO) $ 11.23
iota
IOTA (IOTA) $ 0.174374