Home Nieuws Toyota onthult plan om het gebruik van Blockchain Technologie te versnellen

Toyota onthult plan om het gebruik van Blockchain Technologie te versnellen

De Japanse autofabrikant Toyota Motor Corporation onthulde onlangs zijn Toyota Blockchain Lab in samenwerking met Toyota Financial Services.

In een persbericht onthult het bedrijf dat het Toyota Blockchain Lab, dat bestaat uit zes bedrijven van de Toyota Group, al bijna een jaar lang het gebruik van blockchain onderzoekt. In november 2019 identificeerde het lab vier belangrijke use cases.

  • Verificatie van de klant
  • Accumulatie van voertuiggegevens
  • Beheer van de toeleveringsketen
  • Digitalisering van activa om de financieringsmethoden van de autofabrikant te diversifiĆ«ren

Het lab is nu van plan om zijn op blockchain gebaseerde initiatieven te versnellen.

Het volgende zegt Toyota:

“In de toekomst zal Toyota Blockchain Lab de samenwerking met verschillende partnerbedrijven uitbreiden, de mogelijkheden van de blockchain-technologie verder onderzoeken en initiatieven voor bedrijfsimplementatie versnellen”.

Het is ook de bedoeling om met andere bedrijven samen te werken om de sociale implementatie van blockchain platformen over de hele wereld te vergemakkelijken.

De oprichting van Toyota Blockchain Lab maakt deel uit van de inspanningen van de autofabrikant om een “Mobility Company” te worden. Door gebruik te maken van blockchain kan het bedrijf een open en veilige bedrijfsomgeving bevorderen.

“Met functies zoals zeer fraudebestendig en storingsbestendig, kan de blokketentechnologie het veilig delen van gegevens tussen verschillende partijen realiseren door de betrouwbaarheid van de informatie te verbeteren”.

Toyota zet extra in op blockchain technologie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,808.72
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,293.04
eos
EOS (EOS) $ 1.16
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445803
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.36
neo
NEO (NEO) $ 8.28
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.274538