HomeNieuwsBinance groeit hard in enkele Zui-Amerikaanse landen

Binance groeit hard in enkele Zui-Amerikaanse landen

Binance gebruikers uit vijf Latijns-Amerikaanse landen – Brazilië, Argentinië, Colombia, Mexico en Peru – kunnen vanaf vandaag woensdag 18 maart direct cryptocurrencies in hun lokale valuta’s kopen en verkopen.

In een persbericht, zegt Binance dat het nu Braziliaanse Real (BRL), Argentijnse Peso (ARS), Colombiaanse Peso (COP), Mexicaanse Peso (MXN) en Peruaanse Sol (PEN) in zijn peer-to-peer (P2P) handelsplatform ondersteunt.

Het P2P-platform, dat in oktober 2019 werd gelanceerd om de acceptatie van crypto uit te breiden door directe fiat-to-crypto transacties te faciliteren, dient als een marktplaats voor het kopen en verkopen van fiat en toonaangevende cryptocurrencies.

Binance zegt dat de handel in Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB) en Binance USD (BUSD) met de vijf nieuw ondersteunde valuta’s momenteel geen transactiekosten hebben. Het peer-to-peer platform biedt ook escrow- en financiële diensten aan, waaronder spot-, marge- en termijnhandel en kredietverlening.

Binance is op schema gebleven met zijn wereldwijde expansie en richt zich op de massale onbedekte bevolking in Latijns-Amerika, waar het bedrijf verwacht dat cryptocurrency zijn belofte om een praktische financiële troef te zijn, zal waarmaken.

CEO Changpeng Zhao zegt dat de nieuwe peer-to-peer integratie een reactie is op de gestage vraag. In de eerste twee weken van maart alleen al schoot de handel in P2P omhoog, met meer dan $140 miljoen.

Deze doorbraak in Zuid-Amerika zorgt voor extra crypto adoptie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72
eos
EOS (EOS) $ 0.814092
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.52
neo
NEO (NEO) $ 15.55
iota
IOTA (IOTA) $ 0.21666