Home Nieuws Binance groeit hard in enkele Zui-Amerikaanse landen

Binance groeit hard in enkele Zui-Amerikaanse landen

Binance gebruikers uit vijf Latijns-Amerikaanse landen – Brazilië, Argentinië, Colombia, Mexico en Peru – kunnen vanaf vandaag woensdag 18 maart direct cryptocurrencies in hun lokale valuta’s kopen en verkopen.

In een persbericht, zegt Binance dat het nu Braziliaanse Real (BRL), Argentijnse Peso (ARS), Colombiaanse Peso (COP), Mexicaanse Peso (MXN) en Peruaanse Sol (PEN) in zijn peer-to-peer (P2P) handelsplatform ondersteunt.

Het P2P-platform, dat in oktober 2019 werd gelanceerd om de acceptatie van crypto uit te breiden door directe fiat-to-crypto transacties te faciliteren, dient als een marktplaats voor het kopen en verkopen van fiat en toonaangevende cryptocurrencies.

Binance zegt dat de handel in Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB) en Binance USD (BUSD) met de vijf nieuw ondersteunde valuta’s momenteel geen transactiekosten hebben. Het peer-to-peer platform biedt ook escrow- en financiële diensten aan, waaronder spot-, marge- en termijnhandel en kredietverlening.

Binance is op schema gebleven met zijn wereldwijde expansie en richt zich op de massale onbedekte bevolking in Latijns-Amerika, waar het bedrijf verwacht dat cryptocurrency zijn belofte om een praktische financiële troef te zijn, zal waarmaken.

CEO Changpeng Zhao zegt dat de nieuwe peer-to-peer integratie een reactie is op de gestage vraag. In de eerste twee weken van maart alleen al schoot de handel in P2P omhoog, met meer dan $140 miljoen.

Deze doorbraak in Zuid-Amerika zorgt voor extra crypto adoptie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,280.64
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,313.02
eos
EOS (EOS) $ 1.22
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430152
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.51
neo
NEO (NEO) $ 8.81
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.293786