Home Nieuws De bullrun van gisteren eindigt nadat de vrees voor het coronavirus niet...

De bullrun van gisteren eindigt nadat de vrees voor het coronavirus niet verdwijnt…

Aandelen en de crypto zijn alweer gedaald terwijl de angst voor het coronavirus voortduurt, hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat verschillende bedrijven in de richting van een vaccin racen. De mensen blijven toch nog bang.

Het lijkt erop dat de bullrun tot stilstand is gekomen terwijl de angst en de wereldwijde paniek rond het coronavirus blijft duren. De crypto-markt is getuige geweest van lichte dalingen onder de belangrijkste munten, waaronder Bitcoin, Ether, Ripple en Bitcoin Cash. Allemaal zijn ze tussen de vier en negen procent lager op het moment van schrijven.

Bitcoin wordt verhandeld voor ongeveer $6.000, een flinke daling ten opzichte van de $6.800 die het vanmorgen vroeg noteerde. Het hoogtepunt van gisteren, $142, is gedaald tot ongeveer $126, terwijl Bitcoin Cash $205 is, bijna $25 minder dan waar het een dag geleden stond. Al met al staat de cryptocurrency market cap op ruwweg $169 miljard.

Het is niet veel beter gegaan met de Dow Jones, die vandaag de dag weer een duik neemt onder de 20.000 en geconfronteerd wordt met de slechtste marktomstandigheden sinds 2008. De olie is ook onder $20 per vat gezakt, een daling van 21% ten opzichte van de prijs van gisteren.

Er is echter goed nieuws aan de horizon verschenen, want volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er ongeveer 20 afzonderlijke coronavirusvaccins in de maak in een “race voor een wereldwijde genezing”, hoewel het minstens 18 maanden kan duren voordat er iets beschikbaar is voor het publiek.

Meer dan 10.000 coronavirus-gerelateerde sterfgevallen zijn gemeld over de hele wereld, terwijl ten minste 245.000 personen zijn besmet.

Bij Cryptofacts denken we dat er nog extra downtrend aankomt o.w.v Corona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,332.75
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,330.22
eos
EOS (EOS) $ 1.20
cardano
Cardano (ADA) $ 0.433286
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.74
neo
NEO (NEO) $ 8.84
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.290927