HomeNieuwsEthereum gebaseerd spel SkyWeaver lanceert Seizoen 0

Ethereum gebaseerd spel SkyWeaver lanceert Seizoen 0

SkyWeaver, het binnenkort lancerende kaartspel op basis van blockchain uitgebracht door Horizon Blockchain Games, heeft zijn laatste gesloten-beta-seizoen geopend.

Op 21 maart kondigde Horizon aan dat seizoen 0 van SkyWeaver was begonnen. Het seizoen zal live zijn tot de lancering van SkyWeaver’s open-beta versie.

Horizon opent seizoen 0 van SkyWeaver
Het verzamelkaartspel maakt gebruik van op Ethereum gebaseerde niet-fungibele lopers (NFT’s) als in-game items – die de spelers kunnen gebruiken binnen het spel of op secundaire markten kunnen verhandelen.

De in-game items die tijdens seizoen 0 worden verdiend, kunnen niet worden gebruikt als SkyWeaver eenmaal in open-beta komt. Echter, spelers die bij de top 500 staan in een van de speltypen krijgen een ‘gouden kaart’ die gebruikt kan worden in de open-beta versie.

Horizon verwacht voor 2021 in open-beta te lanceren.

Spelers kunnen in-game digitale activa op basis van ethereum verdienen en bezitten.
SkyWeaver heeft twee verschillende manieren van gameplay. Bij ‘discovery’ krijgen de spelers een willekeurig kaartspel dat ze niet houden, maar dat ze kunnen gebruiken om goud te verdienen door te winnen. Zodra de speler genoeg kaarten bezit, kan hij in de ‘geconstrueerde’ modus spelen – waarbij hij kan kiezen om zijn deck te bouwen met de kaarten die hij bezit.

Wanneer het spel live gaat, zullen er ‘normale’, ‘zilveren’ en ‘gouden’ kaarten in het spel zijn. Normale kaarten worden in het spel gehost, terwijl de zilveren en gouden kaarten in het bezit zijn van de spelers.

Zilveren kaarten kunnen worden gekocht bij Horizon, terwijl Gouden kaarten worden verdiend als beloning in het spel – en zijn de enige soort kaarten met schaarste, als gevolg van een gecontroleerde release.

Horizon behoudt zich echter het recht om de statistieken van een kaart aan te passen als deze te sterk wordt of het spel verstoort – wat de marktwaarde van gouden kaarten onverwacht zou kunnen beïnvloeden.

Horizon krijgt steun van Reddit mede-oprichter

Op 7 maart kondigde Horizon aan dat het $5 miljoen had veiliggesteld in een fondsenwervingsronde onder leiding van Initialized Capital – de beleggingsfirma die mede is opgericht door Reddit’s mede-oprichter Alexis Ohanian.

In een blogpost verklaarde Peter Kieltyka, de mede-oprichter van Blockchain Games, dat de fondsen zullen worden gebruikt om SkyWeaver te lanceren.

Ethereum verdienen door een spel te spelen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,733.20
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,255.80
eos
EOS (EOS) $ 0.826357
cardano
Cardano (ADA) $ 0.625302
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.26
neo
NEO (NEO) $ 13.34
iota
IOTA (IOTA) $ 0.284194