HomeNieuwsAnalisten Anticiperen dat XRP nog verder kan dalen na behalen van 3-jarig...

Analisten Anticiperen dat XRP nog verder kan dalen na behalen van 3-jarig laagtepunt.

De cryptocurrency markt is de afgelopen dage in een periode van zijdelingse handel terechtgekomen. Dit is ontstaan door de recente opleving van de markt eerder deze week. Hierdoor kregen XRP en andere altcoins tijdelijk een behoorlijke stimulans.

Het lijkt er nu op dat XRP nog verder zou kunnen zakken ondanks de capaciteit van de bulls om zijn positie boven zijn belangrijkste steun bij $0,15 te heroveren.

Een analist merkt op dat deze volgende selloff zo groot zou kunnen zijn als 30% of meer, wat het terugleidt naar zijn steun aan de basis.

Op het moment van schrijven is XRP aan het handelen met 2% tegen de huidige prijs van $0.154, wat een opmerkelijke daling van de dagelijkse hoogtepunten van meer dan $0.16 markeert.

Eerder deze week was de crypto in staat om een aantal opmerkelijke opwaartse impulsen te verzamelen die samen met de klim van Bitcoin naar een hoogtepunt van $6.900 tot stand kwamen. Dit leidde tot een rally van maar liefst $0,17, die rond is waar het zijn momentum verloor en daalde tot het huidige prijsniveau.

Deze recente rebound betekende een uitbreiding van het momentum dat voor het eerst ontstond toen XRP naar een dieptepunt van $0,09 dook, waar het aanzienlijke steun vond die het mogelijk maakte om wat opwaarts momentum te vergaren.

Deze prijs was de laagste die de cryptocurrency in drie jaar heeft gezien, wat aangeeft hoe bearish deze recente prijsdaling was voor de crypto.

Livercoin – een andere populaire cryptocurrency-analist op Twitter – merkte op dat hij verwacht dat XRP op korte termijn weer een enorme daling zal zien ten opzichte van zijn Bitcoin-handelspaar, wat zou kunnen leiden tot een krater van maar liefst 30%.

Zorgt deze mogelijke daling voor een mooie inkoopkans?
Of is het te vroeg?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668