HomeNieuwsAls de koers van Bitcoin nu ontploft, krijgen we dan een Black...

Als de koers van Bitcoin nu ontploft, krijgen we dan een Black Swan Event?

Het Coronavirus heeft alles heel abrupt veranderd. Als bitcoin nu bullish gaat, kan het snel gebeuren. Is het niet vreemd om naar de supermarkt te gaan en verschillende lege planken te zien? Lange rijen van zenuwachtige mensen die wachten om te winkelen? Half geïsoleerd, in je huis zitten, op afstand werken, of minder lang werken? Weinig verkeer op de baan etc…?

Als oplossing zien verschillende overheden als oplossing om geld bij te drukken en in de economie te steken. Dit is echt geld zonder intrinsieke waarde , op deze manier proberen overheden en nationale banken een systeem draaiende te houden dat gedoemd is om te falen. Deze geïnjecteerde bedragen verdwijnen als sneeuw voor de zon door paniekverkoop reacties op verschillende beurzen.

Bitcoin een zwarte zwaan? (black Swan)

Als Bitcoin explodeert en zich nestelt, als reservevaluta van de wereld , zoals Jack Dorsey, de oprichter van Twitter en Square, zegt zal gebeuren, dan zal het een zwarte zwaan (black swan) zijn. “Iets wat buiten de normale verwachtingen valt”

Net als het coronavirus dat de wereld naar buiten keert, en Donald Trump, de NBC-realiteitstelevisiester die president wordt, zijn er tekenen die de opkomst van Bitcoin voor de hand liggend maken. Degenen onder ons die het weten, zijn zich vitaal bewust van. De meeste mensen begrijpen niet eens hoe hun fiatgeld werkt, of waar het vandaan komt, wat het werkelijk is. Ze weten het is er en gebruiken het.

Degenen met geavanceerde kennis van Bitcoin weten dat dit een technologie is die echt revolutionair is, een woord dat vaak zonder rechtvaardiging wordt gebruikt. Dit is een slimme en geavanceerde architectuur van software en economie om een wereldwijde machine te creëren voor het bijhouden van een 100% eerlijk, nauwkeurig en betrouwbaar boekhoudkundig grootboek voor een eindige hoeveelheid volledig onmogelijk te reproduceren of te vervalsen digitale penningen. Het is publiek domein. Iedereen kan het gebruiken. Niemand hoeft u eerst goed te keuren of toestemming te geven. En het werkt al tien jaar zoals geadverteerd, non-stop zonder hacks of crashes van de kernimplementatie.

Net zoals bij de andere zwarte zwaan gebeurtenissen, zal het waarschijnlijk de hele wereld veranderen.

Bitcoin als nieuw monetair systeem door black swan event?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,471.81
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.19
eos
EOS (EOS) $ 0.896587
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491062
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.78
neo
NEO (NEO) $ 18.95
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251435