HomeNieuwsBitfinex, één van de grootste exchanges onthult anti-manipulatie tool 'Shimmer'.

Bitfinex, één van de grootste exchanges onthult anti-manipulatie tool ‘Shimmer’.

Cryptocurrency exchange Bitfinex zet haar eigen instrument in om marktmisbruik te bestrijden op het platform De tool is genaamd genaamd “Shimmer”.

Volgens een aankondiging, is Shimmer bedoeld om mogelijk manipulatief gedrag en verdachte handel op Bitfinex te identificeren en te onderzoeken. De beurs verwacht dat de integratie van de tool met de bijbehorende engine de marktintegriteit en de zichtbaarheid zal verbeteren.

Bitfinex’s team wordt gewaarschuwd van verdachte handel…

Nu zal het team van Bitfinex via e-mail worden gewaarschuwd wanneer er potentiële ongepaste handelsactiviteiten worden gedetecteerd op een van de handelsparen van de beurs, inclusief futures en transacties met marges. Het bedrijf hoopt dat Shimmer zal helpen om enkele activiteiten te voorkomen, zoals trade washing & layering.

Marktmanipulatie in cryptocurrency trading.

Omdat deze markten minder gereguleerd zijn, wordt de cryptocurrencies markt er al lang van beschuldigd veel kwetsbaarder te zijn voor manipulatie dan haar traditionele tegenhangers.

“Shimmer verwerkt de volledige order- en handelsgegevens en probeert patronen te vinden voor gelaagdheid, spoofing en andere manipulatieve praktijken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,471.81
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.19
eos
EOS (EOS) $ 0.896587
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491062
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.78
neo
NEO (NEO) $ 18.95
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251435