Home Nieuws Coinbase wallet laat gebruikers crypto uitlenen en verdiende rente overzichtelijk bijhouden.

Coinbase wallet laat gebruikers crypto uitlenen en verdiende rente overzichtelijk bijhouden.

Coinbase Wallet heeft nu een integratie met decentrale financiering (DeFi) apps om gebruikers crypto activa te laten uitlenen en de rente direct op hun portemonnee te volgen.

Volgens de aankondiging van het bedrijf op woensdag, plaatsen gebruikers van Coinbase Wallet al miljoenen dollars in de DeFi platformen via de ingebouwde DApp-browser van de portemonnee en de WalletLink-functie. Coinbase wil de gebruikerservaring echter naadloos laten verlopen. Vroeger konden gebruikers niet gemakkelijk de tarieven van verschillende aanbieders vergelijken of hun totale balans tussen deze aanbieders bekijken.

De nieuwe functie biedt een eenvoudigere manier voor portemonnee gebruikers om te communiceren met DeFi-platforms zoals Compound en dYdX, aldus de aankondiging. Gebruikers kunnen een muntje kiezen, een slimme contractaanbieder kiezen en eender welke hoeveelheid crypto in het geselecteerde DeFi-product investeren. Ze kunnen dan hun totale saldo en de verdiende rente bekijken zonder de portemonnee te verlaten.

De functie zal beschikbaar zijn voor iOS-gebruikers deze week en voor Android-gebruikers in de komende weken, volgens de aankondiging.

Tegelijkertijd waarschuwde Coinbase beleggers dat de DeFi-producten nog nieuw en relatief risicovol zijn. Ze raden dus aan om voorzichtig te werk gaan.

“Voor je begint, wees er alstublieft van bewust dat de uitleenapplicaties van DeFi relatief ontluikend zijn en risico’s met zich meebrengen”, aldus de aankondiging. “DeFi-apps zijn programma’s die op de blockchain draaien, en zoals elke computercode kunnen ze mogelijk bugs bevatten die je geld doen verliezen”.

“Retouren zijn niet gegarandeerd en uw stortingen zijn niet verzekerd,”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,880.32
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,298.43
eos
EOS (EOS) $ 1.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447106
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.53
neo
NEO (NEO) $ 8.33
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.276583