HomeNieuwsOndanks de wereldwijde recessie blijft het aantal banen in de blockchain industrie...

Ondanks de wereldwijde recessie blijft het aantal banen in de blockchain industrie stijgen

Triljoenen dollars zijn geïnjecteerd in de wereldwijde markten in een poging om de wereldeconomie nieuw leven in te blazen. De VS alleen al heeft onlangs zijn hoogste werkloosheidspercentage in de geschiedenis bereikt.
De hele wereld lijkt uit elkaar te vallen, behalve de blockchain sector.

Kraken, een van de grootste cryptocentransacties in de Verenigde Staten, heeft via Forbes op 26 maart laten weten dat het zijn personeelsbestand met 10% zal uitbreiden, ondanks de recente dalingen van de cryptoprijs.

Het team van Kraken, dat momenteel 800 leden sterk is, voegt de komende weken nog eens 67 medewerkers toe aan het bedrijf. Veel van de vacatures van het bedrijf zijn voor mensen die horecaprofessionals zijn met vaardigheden die gericht zijn op de vrije kunsten.

indeed.com toonde ongeveer 114,5 per miljoen blockchain-centric banen afgelopen december, vlak voordat de eerste case van het coronavirus werd gemeld. Tegen februari 2020 was dat aantal met 3% gestegen tot 118,4 per miljoen.

Optimisme in de sector van de blockchain industrie ondanks de wereldwijde recessie.
De experts van de blockchain-industrie zijn bullish in de richting van de crypto-markt. Jihan Wu, oprichter van de Bitcoin-mining gigant Bitman, gaf zijn eerste interview van 2020 op een Chinees blockchain media-evenement en onthulde zijn voortdurende optimisme voor een bull run op de crypto-markt in het komende jaar.

Een mooi overzicht aan blockchain jobs kan je op Blocknew

Op zoek naar een job, In de blockchain industrie zijn ze nog op zoek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,539.83
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,214.08
eos
EOS (EOS) $ 0.901547
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494933
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.95
neo
NEO (NEO) $ 18.91
iota
IOTA (IOTA) $ 0.25293