HomeNieuwsBinance bijna eigenaar van Coinmarketcap voor slechts $400 miljoen

Binance bijna eigenaar van Coinmarketcap voor slechts $400 miljoen

Binance bevindt zich in de laatste fase van de onderhandelingen om CoinMarketCap over te nemen.

Volgens bronnen die bekend zijn met de situatie, kan de deal tot 400 miljoen dollar opbrengen . Zo is de bijna, één van de grootste in het volledige crypto landschap. De details zullen naar verwachting deze week bekend worden gemaakt.

Begin januari zei Binance CEO Changpeng Zhao:

Zoals het gezegde luidt, als je ze niet kunt verslaan, koop ze dan. En dit geldt zeker voor al onze overnames. Wanneer we toptalent identificeren met een topproduct dat we niet kunnen verslaan, en de teams gemeenschappelijke waarden delen, is een fusie in de meeste gevallen zinvol.

Binance deed niet minder dan 9 volledige overnames in 2019, waarvan slechts een klein aantal tot nu toe publiekelijk werd aangekondigd. Er worden altijd een aantal deals besproken.

CoinMarketCap is opgericht in 2013 en dit is de meest populaire aggregator van gegevens over de bewegingen van crypto-wisselkoersen. In de afgelopen 6 maanden heeft het 207 miljoen bezoekers getrokken. Binance heeft in verglijking slechts 114 miljoen bezoekers heft getrokken.

Volgens bronnen was het het vermogen van CoinMarketCap om aanzienlijke hoeveelheden verkeer aan te trekken dat het bedrijf interesseerde. Binance is op zijn beurt de meest bezochte cryptobeurs.

Binance gaat zich verzekeren van heel wat nieuwe traffic als deze deal kan worden afgerond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72
eos
EOS (EOS) $ 0.814092
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.52
neo
NEO (NEO) $ 15.55
iota
IOTA (IOTA) $ 0.21666