HomeNieuwsCardano live met de Byron Reboot

Cardano live met de Byron Reboot

De CEO van Cardano’s moederbedrijf IOHK, Charles Hoskinson, kondigde vandaag aan dat de Byron-reboot is ingezet. De reboot komt met verschillende updates om de Cardano blockchain klaar te maken voor het Shelley-tijdperk.

Het Cardano-team heeft ook een nieuwe ‘pre-release’ versie van de Daedalus portemonnee onthuld, Daedalus Flight, waarmee gebruikers de nieuwe functies van de Daedalus portemonnee kunnen uitproberen.

Byron Herstart eindelijk gelanceerd in voorbereiding op Shelley


Na meer dan 18 maanden werk werd de Byron-reboot officieel gelanceerd op het Cardano-netwerk. Volgens een blogpost van Input Output Hong Kong (IOHK) houdt deze reboot een aantal updates in van het Cardano netwerk. Hieronder vallen de Cardano node, de Cardano explorer, de achterkant van de wallet en de Daedalus wallet.

Het vernieuwde ontwerp is modulair, zo staat in de blogpost. Dit betekent dat het het grootboek, de consensus en de netwerkcomponenten zullen differentiëren waardoor het gemakkelijk is om een van hen te upgraden zonder de rest te beïnvloeden.

Al deze updates zijn bedoeld om het Cardano netwerk voor te bereiden op de Shelley mainnet update. De Byron reboot zal de transactiedoorvoer van Cardano verhogen, waardoor het netwerk meer transacties per seconde kan verwerken. Het zal ook de deelname aan het netwerk verhogen omdat de Cardano node efficiënter zal zijn met betrekking tot het geheugengebruik.

Hierdoor zal het voor gebruikers wereldwijd gemakkelijker worden om een node te draaien, zelfs in slechte netwerkomstandigheden.

De ontwikkelaars van Cardano verwachten dat dit een geleidelijke en duurzame migratie zonder onderbrekingen zal zijn. Na de lancering van Byron zal IOHK het Haskell Shelley testnet onthullen, waarbij “operators van de Incentivized Testnet aan boord zullen gaan om hen te helpen bij het opzetten en voorbereiden van hun pools op het Shelley mainnet”.

De medeoprichter van Cardano, Hoskinson, deelde het nieuws via zijn officiële Twitter account, inclusief een link naar de Daedalus Flight portemonnee waarbij ADA-houders de nieuwe functies kunnen testen en hun feedback kunnen geven aan het team.

2020 gaat top jaar worden voor Cardano…
Het onderzoeksintensieve project van Charles Hoskinson heeft de laatste tijd veel vooruitgang geboekt. En dan hebben we het nog niet eens over de recente lancering van een one-of-a-kind schaalbaarheidsoplossing die bekend staat als Hydra.

In een live stream op 30 maart 2020 herhaalde Charles Hoskinson zijn visie dat Cardano dit jaar de beste cryptocurrency zal worden en andere cryptocurrency’s zoals bitcoin (BTC) en ethereum zal overtreffen.

Cardano live met de Byron Reboot
Zal het Cardano dit jaar lukken om de meeste vooruitgang van alle cryptocurrencies te maken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,258.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,492.70
eos
EOS (EOS) $ 0.566906
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386629
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.11
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175227