Home Nieuws IS de grote bitcoin rally begonnen?

IS de grote bitcoin rally begonnen?

Toen de aandelenmarkt begon te crashen door de economische zwakte veroorzaakt door de Coronavirus pandemie, ging Bitcoin (BTC) net zo snel of zelfs sneller naar beneden dan de aandelenmarkt. Echter, Bitcoin (BTC) is al 3 weken constant aan het stijgen, en dit roept de vraag op, is de grote Bitcoin (BTC) rally waar we allemaal op hebben gewacht eindelijk hier?

Bitcoin daalde tot $3.850 tijdens de crypto crash van 12 maar. De crash stopte pas toen BitMEX een uur lang werd uitgeschakeld. Deze liquidatie, die de crypto prijzen lager duwde, zette misschien de weg vrij voor een rally, omdat het leidde tot een golf van crypto-investeerders die aan het wachten waren om te kopen. Bitcoin (BTC) steeg al snel naar meer dan $5.000.

Bitcoin (BTC) maakte nog een kleine dip naar $4.000 op 16 maart, maar sindsdien is het bergopwaarts gegaan. Bitcoin (BTC) doorbrak het $6.000 niveau rond 20 maart en gisteren brak het door, tot $7.200.

Hoewel Bitcoin (BTC) tot 12 maart samen met de aandelenmarkt is gecrasht, heeft het zich na 12 maart ontkoppeld van de trend van S&P 500, zoals te zien is in de onderstaande grafiek.

In wezen stabiliseerde Bitcoin (BTC) zich rond 12 maart en begon daarnate stijgen, zelfs toen de aandelenmarkt bleef dalen. Tegen de tijd dat de beurs het dieptepunt bereikte op 23 maart, was Bitcoin (BTC) al meer dan een week aan het stijgen.

De aandelenmarkt heeft uiteindelijk in slechts enkele dagen tijd een herstelfase van 20% bereikt. Maar de herstelrally koelde af en nu is de aandelenmarkt slechts 15% van zijn dieptepunten verwijderd, terwijl Bitcoin (BTC) gestaag nieuwe hoogtepunten blijft bereiken.

De vraag is zet deze rally zich verder of gaan we nog naar beneden, de meningen verschillen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,280.64
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,313.02
eos
EOS (EOS) $ 1.22
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430152
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.51
neo
NEO (NEO) $ 8.81
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.293786