HomeNieuwsIS de grote bitcoin rally begonnen?

IS de grote bitcoin rally begonnen?

Toen de aandelenmarkt begon te crashen door de economische zwakte veroorzaakt door de Coronavirus pandemie, ging Bitcoin (BTC) net zo snel of zelfs sneller naar beneden dan de aandelenmarkt. Echter, Bitcoin (BTC) is al 3 weken constant aan het stijgen, en dit roept de vraag op, is de grote Bitcoin (BTC) rally waar we allemaal op hebben gewacht eindelijk hier?

Bitcoin daalde tot $3.850 tijdens de crypto crash van 12 maar. De crash stopte pas toen BitMEX een uur lang werd uitgeschakeld. Deze liquidatie, die de crypto prijzen lager duwde, zette misschien de weg vrij voor een rally, omdat het leidde tot een golf van crypto-investeerders die aan het wachten waren om te kopen. Bitcoin (BTC) steeg al snel naar meer dan $5.000.

Bitcoin (BTC) maakte nog een kleine dip naar $4.000 op 16 maart, maar sindsdien is het bergopwaarts gegaan. Bitcoin (BTC) doorbrak het $6.000 niveau rond 20 maart en gisteren brak het door, tot $7.200.

Hoewel Bitcoin (BTC) tot 12 maart samen met de aandelenmarkt is gecrasht, heeft het zich na 12 maart ontkoppeld van de trend van S&P 500, zoals te zien is in de onderstaande grafiek.

In wezen stabiliseerde Bitcoin (BTC) zich rond 12 maart en begon daarnate stijgen, zelfs toen de aandelenmarkt bleef dalen. Tegen de tijd dat de beurs het dieptepunt bereikte op 23 maart, was Bitcoin (BTC) al meer dan een week aan het stijgen.

De aandelenmarkt heeft uiteindelijk in slechts enkele dagen tijd een herstelfase van 20% bereikt. Maar de herstelrally koelde af en nu is de aandelenmarkt slechts 15% van zijn dieptepunten verwijderd, terwijl Bitcoin (BTC) gestaag nieuwe hoogtepunten blijft bereiken.

De vraag is zet deze rally zich verder of gaan we nog naar beneden, de meningen verschillen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,499.83
eos
EOS (EOS) $ 0.570747
cardano
Cardano (ADA) $ 0.387583
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.29
neo
NEO (NEO) $ 11.36
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176958