HomeNieuwsBAT beschikbaar voor trading op Gemini exchange vanaf 24 april

BAT beschikbaar voor trading op Gemini exchange vanaf 24 april

Brave, de open-source pay-to-surf browser, zal binnenkort meer opties hebben voor het verhandelen van zijn signature token.

In een blogbericht van 6 april op de Gemini website, kondigde het platform aan dat ze binnenkort de handel in Brave’s Basic Attention Token (BAT) zouden ondersteunen. Gebruikers zullen in staat zijn om BAT te storten op hun Tweelingenrekeningen vanaf 24 april om 9:30 AM EST, met de handel te beginnen “spoedig daarna”:

“BAT is de zesde digitale asset beschikbaar voor de handel op het Tweeling-platform, het aansluiten van bitcoin, ether, bitcoin cash, litecoin, en Zcash. We zullen USD, BTC en ETH trading pairs voor BAT aanbieden op zowel ons doorlopend orderboek als op ons geautomatiseerd block trading systeem.

De crypto-activa die aan de browser zijn gekoppeld, kunnen normaal gesproken worden verdiend door deel te nemen aan specifieke activiteiten – bijvoorbeeld door te kiezen voor het bekijken van advertenties Brave normaal gesproken blokkeert.

Meer verkeer op Brave-browser tijdens de pandemie!
Met een groot deel van de wereld die door hun blootstelling aan COVID-19 beperkt worden door middel van zelfquarantainemaatregelen, heeft Brave een piek gezien in het aantal gebruikers. Hoofd Marketing van Brave meldde op 1 april dat alleen al in maart meer dan een miljoen nieuwe mensen hadden ingelogd in de browser.

Een deel van de reden voor het succes van Brave is de toewijding aan de privacy van de gebruiker. Aangeprezen als een privacygerichte concurrent van Google Chrome, hebben de inspanningen van de browser om de gegevens van individuen te beschermen hun aantal gebruikers zien verdubbelen van 2018 tot 2019. Het is de browser die in minder dan een minuut 35 miljoen dollar aan BAT verkocht tijdens hun ICO in 2017

Nieuwe groeifase voor Basic attention token

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,499.83
eos
EOS (EOS) $ 0.570747
cardano
Cardano (ADA) $ 0.387583
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.29
neo
NEO (NEO) $ 11.36
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176958