Home Nieuws BUX Crypto uit Nederland lanceert Crypto Trading in heel Europa

BUX Crypto uit Nederland lanceert Crypto Trading in heel Europa

Als reactie op de groeiende vraag naar cryptocurrency trading heeft het Nederlandse retail brokerage platform BUX haar commissievrije cryptocurrency trading platform BUX Crypto gelanceerd.

In een verklaring van 8 april kondigde het bedrijf aan dat BUX Crypto nu beschikbaar is in 25 Europese landen.

BUX crypto verklaarde dat haar nieuwe aanbod tot doel heeft om nieuwe handelaren in cryptocurrency markten te brengen door het crypto handelsproces te vereenvoudigen.

Op dit moment ondersteunt het platform de handel in zes grote Crypto’s, namelijk Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) en de native token BUX van het platform. Per de release is het bedrijf van plan om meer cryptocurrencies toe te voegen aan zijn portaal in de loop van de tijd.

Hoewel het platform zegt dat het gebruikers in staat stelt om cryptocurrencies te verhandelen zonder een commissie in rekening te brengen, is er een addertje onder het gras. Alleen de eerste 5.000 gebruikers die zich aanmelden op BUX Crytpo zullen daadwerkelijk commissievrij kunnen handelen. Degenen die volgen moeten minstens 2.500 BUX Munten bezitten om in aanmerking te komen om gratis te handelen.

Het platform heeft zijn gebruikers verzekerd dat zij zich bij De Nederlandsche Bank (DNB) zullen registreren als cryptokredietdienstverlener. Ze hebben nog niet duidelijk gemaakt wanneer. Het zou een cruciale stap zijn voor BUX Crypto in het winnen van vertrouwen van nieuwe gebruikers. Het helpt ook voor het verder verspreiden van de boodschap dat cryptocurrency’s immers geen illegale activa zijn.

DNB begon op 10 januari van dit jaar met het reguleren van cryptocurrency-gerelateerde bedrijven. De handhaving begon na een aankondiging afgelopen najaar, waarin de bank opmerkte: “Concreet betekent dit dat bedrijven die diensten aanbieden voor de uitwisseling tussen cryptos en regulier geld, en aanbieders van crypto wallets, zich moeten registreren bij De Nederlandsche Bank”.

Onze noorderburen lanceren BUX crypto trading en dactiveren crypto trading in 25 landen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,344.18
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,330.91
eos
EOS (EOS) $ 1.20
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434008
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.77
neo
NEO (NEO) $ 8.84
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.290315