HomeNieuwsWaarom Ethereum de cryptocurrency van 2020 kan zijn!

Waarom Ethereum de cryptocurrency van 2020 kan zijn!

Ethereum worstelt momenteel om terug te slaan naar zijn drie-maandelijks hoogtepunt van $281 in februari 2020. Deskundigen hebben echter hoop dat het de digitale munt van het jaar zal worden.

Ethereum de cryptocurrency van 2020?

De redenen?


Om bepaalde redenen is de reactie op de prijswijziging iets langzamer geweest sinds die indrukwekkende run. Het is niet gelukt om met een bepaalde marge mee te bewegen toen de Bitcoin met meer dan 50% steeg.

Ondanks deze nadelen is Ethereum erg populair. Sommigen denken dat Ethereum het jaar zal afsluiten met een koers van $1449. Dit is veel als men de huidige prijs en het tempo van de prijsverandering in overweging neemt. Echter, alles is mogelijk in de wereld van cryptocurrency.

Een andere cryptocurrency expert toonde ook een sterk geloof in de Ethereum technologie en legde uit waarom het digitale goed de munt van het jaar kan zijn. In zijn analogie zal de cryptocurrency marktkapitalisatie een belangrijke stap zetten om in 2020 meer dan 1 biljoen dollar te bereiken.

De belangrijkste bijdragers zouden Bitcoin en Ethereum zijn, die tot 25% van de totale marktkapitalisatie uitmaken. Dit zou betekenen dat Ethereum tegen het einde van het jaar rond de $11.375 zou handelen.

Ook het ETH 2.0-project is een andere factor. Het project, dat naar verwachting dit jaar van start zal gaan. Versie 2.0 zal een indrukwekkende impact hebben op de prijs. Het team probeert de overgang te maken van proof of work naar proof of stake. Daarnaast zullen blokvalidatoren verplicht zijn om 32 ETH te investeren in een poging om te participeren in het netwerk in plaats van het onderhoud van de mining installaties.

Dit zal waarschijnlijk een piek in de vraag veroorzaken en uiteindelijk de prijs opdrijven. Ook is het mogelijk dat investeerders en miners die proberen te profiteren van ongeveer 5% tot 18% inzet hun activa zullen houden tot de lancering van de ETH 2.0. Het gedrag van de investeerders zal een enorme winst voor de marktprestaties van de digitale activa zijn.

Naast de goedkeuring van het project heeft Ethereum in de loop van het jaar genoeg momentum verzameld ter voorbereiding op een positief resultaat.

Ethereum de cryptocurrency van 2020? Time will tell!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72
eos
EOS (EOS) $ 0.814092
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.52
neo
NEO (NEO) $ 15.55
iota
IOTA (IOTA) $ 0.21666