HomeNieuwsBitstamp integratie met Fireblocks maakt snellere crypto transacties mogelijk.

Bitstamp integratie met Fireblocks maakt snellere crypto transacties mogelijk.

Bitstamp, is de grootste Europese beurs voor cryptocurrency qua handelsvolume. Vandaag hebben ze aangekondigd dat ze zijn geïntegreerd met Fireblocks. Zo stellen ze hun institutionele klanten in staat om activa efficiënter te verplaatsen. Dit doen ze door op het platform transacties te ondersteunen met slechts één bevestiging.

Fireblocks is een bedrijfsplatform voor het veilig verplaatsen van digitale activa. Tevens is het door instellingen in gebruik om veilig en gemakkelijk activa tussen beurzen te verplaatsen . Dit zorgt voor een vereenvoudiging van de activiteiten. Het verhoogt de veiligheid voor organisaties die grote hoeveelheden activa verplaatsen.

Door de integratie met Fireblocks heeft Bitstamp het gemakkelijker gemaakt voor hun klanten om activa te verplaatsen tussen de verschillende platformen die ze gebruiken. Daarnaast introduceert Bitstamp een geoptimaliseerd proces voor de clearing en afwikkeling van cryptocurrency transacties op Fireblocks.

Bitstamp is de eerste beurs die een snellere clearing en afwikkeling van cryptotransacties op Fireblocks mogelijk maakt.

Op dit moment zijn cryptocurrency transacties met slechts één bevestiging alleen beschikbaar om institutionele klanten te selecteren. Er zijn wel plannen om de beschikbaarheid uit te breiden naar meer van het Fireblocks netwerk op korte termijn.

Bitstamp integratie met Fireblocks zorgt voor het efficiënter verplaatsen van crypto valuta

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,499.83
eos
EOS (EOS) $ 0.570747
cardano
Cardano (ADA) $ 0.387583
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.29
neo
NEO (NEO) $ 11.36
iota
IOTA (IOTA) $ 0.176958