HomeNieuwsMeerendeel van de Crypto uitgaven naar voedsel en kleding, niet naar drugs!...

Meerendeel van de Crypto uitgaven naar voedsel en kleding, niet naar drugs! Onderzoek

Een nieuw onderzoek toont aan dat mensen meer cryptocurrency uitgeven aan voedsel en kleding dan aan illegale drugs.

Volgens de onderzoeksresultaten van het onderzoeksbureau Visual Objects geven gebruikers van cryptocurrency het grootste deel van hun digitale geld uit aan voedsel en kleding. Het onderzoek, waarbij 983 Amerikaanse respondenten betrokken waren die “vertrouwd waren met digitale valuta”, omvatte meer dan 120 personen die aankopen hebben gedaan met cryptocurrency.

Visual Objects benadrukte de discrepantie tussen de perceptie van de uitgaven voor crypto-assets en het daadwerkelijke gebruik ervan. De meerderheid van de respondenten voorspelde dat de top gebruiksgevallen voor crypto de handel en illegale activiteiten zouden zijn, ondanks het feit dat de meerderheid van de respondenten hun digitale middelen aan voedsel en kleding besteedde.

In het rapport staat,

Meer dan een kwart van de mensen (38%) geeft cryptocurrency uit om voedsel te kopen, en 34% gebruikt het om kleding te kopen. Toch heeft 26% van de mensen hun crypto besteed aan gevaarlijkere zaken zoals wapens (15%) en drugs (11%).

Het rapport ging verder en voegde eraan toe dat 40 procent van de ondervraagden gelooft dat crypto voornamelijk wordt gebruikt voor voorraadaankopen, terwijl 30 procent zei dat de aankoop van “illegale items”.

Uit het onderzoek bleek dat minder dan een vijfde van de respondenten had geïnvesteerd in cryptocurrency, waarbij de meerderheid aangaf de voorkeur te geven aan “mainstream” vormen van geld. Bitcoin was veruit de meest populaire valuta om te bezitten. Van de respondenten die cryptocurrency bezaten, gaf 72% aan crypto te hebben gebruikt voor dagelijkse aankopen.

Meerendeel van de Crypto uitgaven naar voedsel en kleding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,267.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,495.05
eos
EOS (EOS) $ 0.56737
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386532
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.24
neo
NEO (NEO) $ 11.35
iota
IOTA (IOTA) $ 0.17556