HomeNieuwsBittrex Global accepteert Visa credit en debit stortingen uit meer dan 125...

Bittrex Global accepteert Visa credit en debit stortingen uit meer dan 125 landen.

De in Liechtenstein gevestigde internationale crypto exchange Bittrex Global heeft voor nog eens 125 landen de ondersteuning van credit- en debetkaarten uitgerold.

Na een eerdere introductie van de dienst voor ingezetenen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland, kondigde de beurs op 20 april een aanzienlijke wereldwijde uitbreiding van de Visa-ondersteuning aan.

Naast het doorvoeren van fiatstortingen en het rechtstreeks handelen met hun Visa-kaarten, hebben gebruikers nu ook toegang tot andere functies. Hieronder vallen voorwaardelijke bestellingen en het handelen met euro’s op de onlangs gelanceerde Bittrex Euromarkets van het platform.

Stephen Stonberg is de chief financial and operating officer van Bittrex Global. Hij heeft gezegd dat de ondersteuning van Visa een belangrijke stap is voor investeerders.

“Tijdens de huidige marktvolatiliteit zien we steeds meer mensen naar digitale activa kijken voor diversificatie. Ons doel is om hen te voorzien van een ervaring die laat zien dat de handel in cryptocurrencies net zo naadloos is als elke traditionele activaklasse”.

Bittrex Global – dat in september 2019 van start is gegaan en later is geregistreerd voor regulering op grond van de Liechtensteinse blockchain wet. Bittrex is naar verluidt van plan om in de nabije toekomst nog meer wereldwijde fiatvaluta onramps uit te rollen.

Nieuwe opties voor visa aankopen
Binance heeft, net als Bittrex, de afgelopen maanden een duwtje in de rug gegeven om haar fiatgateways uit te breiden en te ondersteunen.

Een account aanmaken op bittrex kan makkelijk via volgende link

Bittrex Global accepteert Visa nu in 125 extra landen. Deze toevoeging komt nadat dit eerder al beschikbaar was voor het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19
eos
EOS (EOS) $ 0.814515
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.64
neo
NEO (NEO) $ 15.56
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216668