HomeNieuwsTron DApps komen naar de Samsung App Store

Tron DApps komen naar de Samsung App Store

Het Tron (TRX) project kondigde op 27 april aan dat de op de blockchain gebouwde apps in de Samsung Galaxy Store te zien zullen zijn.

Eigenaren van Samsung smartphones in specifieke landen zullen Tron gedecentraliseerde apps, of DApps, in een alternatieve app store zien.

Tron en zijn tokens werden al ondersteund door de Blockchain Keystore van Samsung. Deze slaat privé-sleutels op in een beveiligd geheugencompartiment. De integratie werd aangekondigd voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Zoals aangegeven door Tron, zal de Samsung winkel voorzien zijn van “applicaties zoals Blockchain Cuties, Super Player, Meerkat Mining en Timeloop”.

Het is het vermelden waard dat Blockchain Cuties een multi-platform spel is dat rapporteert met meer gebruikers op Ethereum, hoewel het meer transacties op Tron ziet. Super Player lijkt voorlopig een project te zijn dat alleen op Ethereum is gebaseerd, volgens Dappradar.com.

De Samsung Galaxy Store zelf is een alternatieve app store voor Samsung-toestellen. Naast de algemene Android apps die op Google Play Store te vinden zijn, bevat het veel op maat gemaakte apps voor de toestellen van het Koreaanse bedrijf.

Deze DApps zullen beschikbaar zijn op Samsung-toestellen in de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Korea, Australië, de Filippijnen, Singapore en “sommige landen in Europa”. Het lijkt erop dat de beschikbaarheid op die markten niet universeel is.

Het Tron DApp-ecosysteem
Een blik op de ranglijst van Dappradar voor Tron laat zien dat gokapps nog steeds het grootste deel van het ecosysteem uitmaken wat betreft het aantal gebruikers.

Recente kritiek
Tron is een controversieel project en zijn acties blijven de gemeenschap polariseren. Het laatste schandaal betreft de aankoop van Steemit Inc., het bedrijf achter het Steem-project. De Steemit gemeenschap vond dit geen goed idee.

Volgens een voormalige Steem validator, koopt Justin Sun de gemeenschap om in het Steem gedelegeerde proof-of-stake systeem gunstige validators te plaatsen.

Tron DApps naar de samsung store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,267.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,495.05
eos
EOS (EOS) $ 0.56737
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386532
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.24
neo
NEO (NEO) $ 11.35
iota
IOTA (IOTA) $ 0.17556