Home Nieuws Brave browser en Binance breiden partnership uit

Brave browser en Binance breiden partnership uit

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) en Brave Software mede-oprichter en CEO Brendan Eich zeiden eerder vandaag in een livestream dat het partnership tussen de twee zal worden voortgezet met nieuwe ontwikkelingen. Beide bedrijven zijn van plan om Binance Coin (BNB) en Binance USD (BUSD) te introduceren als nieuwe toevoegingen aan het Brave Browser Rewards systeem.

De CEO’s van beide bedrijven hielden vandaag een Ask Me Anything (AMA) sessie op Twitter. Zo maakten ze van de gelegenheid gebruik om meer te vertellen over de komende functies.

CZ zei dat naast de fiat valuta’s die nu beschikbaar zijn voor aankopen op de widget, er binnenkort meer cryptocurrencies zullen worden toegevoegd.

Hij bevestigde ook dat de browser uiteindelijk BNB en BUSD zal toevoegen als onderdeel van het beloningssysteem in de brave browser.

De gebruikersbasis van de browser is sinds de oprichting enkele jaren geleden exponentieel gegroeid. Eind april was het aantal actieve gebruikers per maand 14 miljoen.

Hij gaf echter toe dat de meesten van hen geen gebruik maken van de ingebouwde cryptografische functies van de browser. In zijn commentaar op de gegevens van de afgelopen 30 dagen merkte Eich op dat slechts 1,7 miljoen (ongeveer 12%) zich hadden aangesloten bij het op cryptocurrency gebaseerde Brave Rewards systeem.

Brave browser en Binance breiden partnership uit.
Wij kijken alvast uit naar de extra usability dat dit zal toevoegen aan de brave browser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,868.72
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,304.89
eos
EOS (EOS) $ 1.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449063
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 8.31
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.278206