HomeNieuwsBrave browser en Binance breiden partnership uit

Brave browser en Binance breiden partnership uit

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) en Brave Software mede-oprichter en CEO Brendan Eich zeiden eerder vandaag in een livestream dat het partnership tussen de twee zal worden voortgezet met nieuwe ontwikkelingen. Beide bedrijven zijn van plan om Binance Coin (BNB) en Binance USD (BUSD) te introduceren als nieuwe toevoegingen aan het Brave Browser Rewards systeem.

De CEO’s van beide bedrijven hielden vandaag een Ask Me Anything (AMA) sessie op Twitter. Zo maakten ze van de gelegenheid gebruik om meer te vertellen over de komende functies.

CZ zei dat naast de fiat valuta’s die nu beschikbaar zijn voor aankopen op de widget, er binnenkort meer cryptocurrencies zullen worden toegevoegd.

Hij bevestigde ook dat de browser uiteindelijk BNB en BUSD zal toevoegen als onderdeel van het beloningssysteem in de brave browser.

De gebruikersbasis van de browser is sinds de oprichting enkele jaren geleden exponentieel gegroeid. Eind april was het aantal actieve gebruikers per maand 14 miljoen.

Hij gaf echter toe dat de meesten van hen geen gebruik maken van de ingebouwde cryptografische functies van de browser. In zijn commentaar op de gegevens van de afgelopen 30 dagen merkte Eich op dat slechts 1,7 miljoen (ongeveer 12%) zich hadden aangesloten bij het op cryptocurrency gebaseerde Brave Rewards systeem.

Brave browser en Binance breiden partnership uit.
Wij kijken alvast uit naar de extra usability dat dit zal toevoegen aan de brave browser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,024.96
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,515.08
eos
EOS (EOS) $ 0.611047
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440484
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.61
neo
NEO (NEO) $ 11.80
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175921