Home Nieuws Blijft Cardano (ADA) positiviteit vertonen met de release van het nieuwe testnet?

Blijft Cardano (ADA) positiviteit vertonen met de release van het nieuwe testnet?

Cardano’s ADA heeft sinds half maart een stabiele uptrend. De digitale activa zijn sinds 15 maart meer dan verdubbeld en komen van minder dan $0,023 tot zo hoog als $0,053.

Gedurende deze tijd heeft het project een aantal belangrijke ontwikkelingen ondergaan die de prijzen hebben opgedreven. Veel hiervan is gericht op de uiteindelijke lancering van Shelley Mainnet. Dit mainnet zal leiden tot de lancering van een volledig gedecentraliseerd Cardano-platform.

Met nog een belangrijke ontwikkeling die volgende week wordt verwacht, hebben de bulls de prijzen doen stijgen. In een video van Charles Hoskinson kondigde de man achter Cardano aan dat de F&F Haskell Shelley Testnet volgende week, meer specifiek op 11 mei, zal worden uitgebracht.

De Family and Friends (F&F) release volgens Hoskinson zal een dialoog tussen de community en het Cardano-team mogelijk maken. Hij legt uit dat dit een betere ontwikkeling mogelijk zal maken en dat er voor de definitieve lancering een oplossing moet worden gevonden.

Op het moment dat dit wordt geschreven, is Cardano boven de 0,051 dollar geklommen. Rijdend op de versie van volgende week, proberen bulls de recente hoogte van $0.053 te overtreffen.

The Dawn Of Decentralization
Hoskinson zegt in de video dat dit de laatste lijn is ingezet naar de lancering van Shelley. Enthousiastelingen die vastzitten aan het Cardano project, zijn soms gefrustreerd door de tijd die het heeft gekost om een volledig gedecentraliseerd platform te lanceren.

Maar zoals het is opgemerkt door deskundigen, waaronder Weiss Ratings, die Cardano blijft handhaven, wordt verwacht dat het netwerk een ongelooflijk project zal zijn zodra het volledig gedecentraliseerd is gelanceerd. Het feit dat het te laat komt is slechts een bewijs van hun behoefte om ervoor te zorgen dat de technologie werkt en zo goed mogelijk is.

Nu de laatste stappen worden gezet, wordt verwacht dat de ADA-prijzen gestaag zullen blijven stijgen, zoals bij de lancering en de Testnet-successen.

Cardano is NU in een 2 maand durende uptrend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,808.72
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,293.04
eos
EOS (EOS) $ 1.16
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445803
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.36
neo
NEO (NEO) $ 8.28
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.274538