HomeNieuwsJp Morgan plooit voor crypto services.

Jp Morgan plooit voor crypto services.

De financiële dienstenreus en bank JPMorgan Chase & Co heeft al jaren verkondigd dat crypto slecht is, daar lijkt nu verandering in te komen.

De schijnbare omkering van JPMorgan komt na jaren van geïnstitutionaliseerde minachting voor crypto, waarbij de CEO van de bank, Jamie Dimon, rond 2017 een luidruchtig criticus is. Volgens Bloomberg had JPMorgan “maandenlang” due diligence uitgevoerd op de beurzen alvorens de stap te zetten. De bank heeft crypto’s aangenomen en dat kan alleen maar in een sterk gereguleerd crypto-fiat-landschap.

In de loop van 2019 was JPMorgan zelfs begonnen met het zichtbaar ontdooien van het onderwerp crypto, waarbij ze zelfs experimenteerden met hun eigen gedistribueerde ledger in de vorm van de zogenaamde “JPM Coin”.

Dimon liet tijdens een interview zien dat hij zich bewust was van de concurrentie van crypto en gaf zijn mensen opdracht om aan te nemen dat crypto en/of Fintech “je lunch kwam opeten”. Ook melde hij dat het Facebook Libra project nooit zou lanceren of slagen.

Nu begint JP Morgan dan toch met het servicen van diensten van 2 gekende exchanges genaamd Coinbase en Gemini.

Anti crypto bank JPMorgan Chase & Co begint zijn tone of voice dand toch bij te stellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,887.92
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.89
eos
EOS (EOS) $ 0.813416
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482674
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 15.52
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216175