Home Nieuws Ethereum (ETH) 2.0 Beacon Chain Staking Calculator nu live!

Ethereum (ETH) 2.0 Beacon Chain Staking Calculator nu live!

De Oostenrijkse ontwikkelingsstudio Bitfly Ethereum (ETH) presenteerde met trots een omgeving om de kosten en opbrengsten te berekenen voor het staken in de Beacon Chain, de beginfase van de uitrol van het Ethereum (ETH) 2.0.

Bereken uw winst
In Ethereum (ETH) 2.0 worden de transacties gevalideerd door stakers in plaats van miners. Dus iedereen met een minimale inzet van 32 ETH kan deelnemen aan het toevoegen van blokken.

Om de deelnemers te belonen voor het waarborgen van de integriteit en veiligheid van de blokketen zal het Ethereum (ETH) 2.0 mechanisme hen periodiek belonen, d.w.z. een staking jaaropbrengst.

Om te berekenen of het rendabel is om Ethers in Ethereum (ETH) 2.0 in te zetten, is door Bitfly een staking calculator vrijgegeven. Het is niet de eerste software in zijn soort, maar het houdt rekening met veel meer inputs dan de frameworks van bepaalde concurrenten.

Men kan verschillende benaderingen van staking vergelijken: lage vs. hoge hoeveelheid validators, met vs. zonder staking pools, met instelbare eenmalige setup kosten, etc.

Hoeveel?
Volgens de berekeningen die beschikbaar zijn in het Bitfly-instrument, zal solo staking met 32 ETH , een eenmalige $1.000 setup kosten en $100 maandelijkse uitgaven (elektriciteit, afschrijving, enz.) winstgevend zijn tegen dag 260.

Er zijn tal van voorspellingen gedaan voor ETH2 staking. Volgens de meest conservatieve voorspellingen van Ethereum (ETH) devs kan het ongeveer 4-5% zijn.

Onafhankelijk analist Adam Cochran is echter van mening dat de lopende accumulatieprocessen in het Ethereum (ETH)-netwerk deze verhouding tot tweecijferige getallen zouden kunnen brengen.

Ethereum (ETH) 2.0, of Serenity, is een Proof-of-Stake versie van het Ethereum (ETH) netwerk dat in 2020 zou kunnen worden uitgerold.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,801.69
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,296.95
eos
EOS (EOS) $ 1.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447215
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.41
neo
NEO (NEO) $ 8.29
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.275375