Home Nieuws Belgisch blockchain bedrijf heeft partnership met Atari te pakken!

Belgisch blockchain bedrijf heeft partnership met Atari te pakken!

Atari®️ werkt samen met Arkane Network om cryptocurrencies in digital entertainment te introduceren

Atari® – een van ’s werelds meest iconische merken in de gaming industrie – heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Arkane Network.

Doel van het partnership:

Arkane network werkt samen met Atari om de Atari-token commercialiseren in het hele interactieve entertainment-ecosysteem!

Bij de meeste onder jullie doet Atari wel een belletje rinkelen, maar wie is Arkane Network, de blockchain speler van eigen bodem?

Als specialist in blockchain-technologie helpen ze bedrijven met hun volgende stap in digitale innovatie. Dit doen ze door hen een alles-in-één oplossing te bieden om producten te bouwen gebaseerd op blockchain. Meer specifiek helpt Arkane, als actief lid in de Blockchain Game Alliance, de gaming industrie vooruit  en biedt ze  oplossingen aan om digitale goederen via blockchain te registreren en verhandelen.

Wat gaan ze samen brengen?

Het Atari-token wordt uitgegeven door Atari Chain, Ltd (Gibraltar) en de ICICB-groep, een dochteronderneming van Atari. Arkane, een blockchain-platform voor game-ontwikkelaars zal het Atari-token ondersteunen, waardoor game ontwikkelaars het Atari-token kunnen gebruiken als in-game valuta voor het kopen, verkopen en verhandelen van digitale game-items.

“Atari is altijd een pionier geweest in de gaming industrie en het is geweldig om te zien hoe zij het toenemende belang van blockchain-technologie begrijpen om in-game economieën te ondersteunen”, zegt Tim Dierckxsens, CSO & medeoprichter van Arkane . “Met deze samenwerking zullen we game-ontwikkelaars, de gaming-community en het Atari-merk samenbrengen om blockchain-technologie te omarmen als een oplossing voor het beheren van digitale activa en in-game transacties”.

“Onze samenwerking met Arkane is weer een belangrijke stap in de richting van brede acceptatie van blockchain-initiatieven in interactive entertainment, en in het bijzonder onze Atari Token-cryptocurrency als een veilig middel om digitale activa te kopen, verkopen en verhandelen”, voegde Fred Chesnais, CEO van Atari Inc. toe.

Meer informatie over het Atari-token is beschikbaar via de website www.atarichain.com.

Belgisch blockchain bedrijf Arkane network werkt samen met Atari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,880.32
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,298.43
eos
EOS (EOS) $ 1.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447106
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.53
neo
NEO (NEO) $ 8.33
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.276583