HomeNieuwsBianance lanceert Ethereum en XRP Options Trading

Bianance lanceert Ethereum en XRP Options Trading

Binance biedt nu Ethereum en XRP optiehandel aan. Dit al na slechts een maand na de lancering van Bitcoin-optiehandel.

In een verklaring zegt de toonaangevende crypto-uitwisseling dat de bijgewerkte versie van de mobiele app nu de handel in opties voor BTC, ETH en XRP ondersteunt, de toonaangevende cryptocurrency’s per marktkapitalisatie.

Opties zijn contracten die de koper het recht geven, maar niet de verplichting, om de onderliggende waarde te kopen tegen een vooraf bepaalde prijs, bekend als de uitoefenprijs, op of voor een bepaalde datum.

“De premie wordt eerst in mindering gebracht op het saldo van de futures-portefeuille en pas daarna wordt de winst berekend. In zeldzame gevallen kan deze aftrek ertoe leiden dat de futurespositie wordt geliquideerd. Voordat u een optie-order plaatst, dient u ervoor te zorgen dat u voldoende vrije marge in uw futuresportefeuille heeft.

De handel in opties stelt beleggers in staat om het risico van hun portefeuille te verminderen, inkomsten te genereren of een leveraged positie in een actief aan te houden tegen lagere kosten, maar net als andere financiële instrumenten, zegt Binance dat het met potentiële verliezen gepaard gaat.

“De meeste aankopen van opties zullen niet winstgevend zijn, maar een minderheid zal zeer winstgevend zijn. Gebruik het naar eigen goeddunken.”

De beurs is zijn aanbod blijven uitbreiden en heeft zijn voorsprong als de beste cryptobeurs ter wereld behouden.

VOORZICHTIG, vele opties zullen ook verlieslatend zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72
eos
EOS (EOS) $ 0.814092
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.52
neo
NEO (NEO) $ 15.55
iota
IOTA (IOTA) $ 0.21666