HomeNieuws10 manieren om geld te verdienen met Bitcoin

10 manieren om geld te verdienen met Bitcoin


HODLing – Kopen en vasthouden


Koop bitcoin van een cryptocurrency exchange en HODL tot een toekomstige datum waarop de waarde ervan aanzienlijk is gestegen. De term HODL ontstond toen een handelaar het woord hold in een bitcoin forum verkeerd spelde toen hij wilde zeggen dat hij zijn winst zou houden in plaats van te verkopen. HODLing is een vorm van lange termijn bitcoin investering waarbij je koopt zonder de intentie om te verkopen en hierdoor inzet op de lange termijn waarde.

Trading – Handelen

Bitcoin-trading is het kopen en verkopen (verhandelen) van bitcoin op cryptocurrency beurzen. Dit gaat gepaard met behulp van handelsgrafieken die vergelijkbaar zijn met standaard beurshandel. Zo probeert men men prijsbewegingen te voorspellen die veroorzaakt worden door externe factoren in de markt, zoals gebeurtenissen zoals de bitcoin-halvering, regulering en industrie-nieuws. Het gebruik van technieken zoals sentiment, technische en fundamentele analyse helpen bij het nemen van beslissingen.

Bitcoin Futures of termijnhandel


Bitcoin-futures stellen handelaren in staat om te speculeren op de prijs van bitcoin zonder dat ze daadwerkelijk een bitcoin bezitten. Het is het inzetten van long of short tegen de prijs van bitcoin over een bepaalde periode. Bitcoin-futures werken op dezelfde manier als futurescontracten voor traditionele financiële activa.

Bitcoin Solo Mining


Je kunt een solo miner zijn als je je eigen bitcoin-mininer hebt opgezet. Dit is een moeilijke manier om te minen, omdat het langer kan duren om blokken te genereren, afhankelijk van je uitrusting, omdat je enorme hashrates nodig hebt.(zeer kostelijk)

Bitcoin Arbitrage


Arbitragehandel is wanneer men bitcoin koopt voor een lage prijs op de goedkoopste beurs en deze vervolgens verkoopt voor een hogere prijs op een andere beurs. De arbitragehandelaar maakt gebruik van prijsverschillen tussen verschillende beurzen om snel winst met een laag risico te maken. (let op voor tradingkosten)

Bitcoin- cloudmining


Je tekent een contract voor het huren van een bitcoin miner voor een bepaalde tijd. Het minen gebeurt op afstand op locaties waar het betaalbaar is om crypto te minen. U hoeft zich niet bezig te houden met het kopen van hardware, het opzetten, de exploitatiekosten, waaronder de elektriciteitskosten, de warmte en het geluid dat door de ventilatoren wordt opgewekt. Door te investeren krijgt u dagelijkse uitbetalingen die gebaseerd zijn op uw investering, zonder dat u er direct aan hoeft te ontginnen.

Bitcoin- miningpools

Een bitcoin miningpool is wanneer bitcoin miners hun krachten bundelen om de hashing power te verhogen, zodat ze sneller blokken genereren als de moeilijkheidsgraad toeneemt. Door hun middelen te bundelen, genereren ze sneller blokken en worden de beloningen verdeeld op basis van de bijdragen.

Bitcoin affiliate programma’s


Cryptocurrency bedrijven betalen beloningen uit in bitcoin voor mensen die nieuwe klanten doorverwijzen naar hun bedrijf. Dit is heel gebruikelijk in de cryptocurrency wereld. Zo zijn er affiliate programma’sdie hun klanten werven door te delen via sociale media om andere gebruikers aan te trekken. Bijvoorbeeld, je doet mee aan een bitcoin affiliate programma en maakt dan youtube video’s over het product met de affiliate link in de beschrijving en je krijgt betaald voor iedereen die zich aanmeldt via je link.

Bitcoin Faucets


Bitcoin Faucets zijn sites die u betalen in Satoshis (het kleinste deel van een bitcoin, 0,00000001 BTC) om eenvoudige taken uit te voeren zoals het bekijken van video’s, het klikken op advertenties, het downloaden van apps en het invullen van enquêtes.

Bitcoin marketing

Er is een toename van bedrijven die bitcoin-miner investeringen aanbieden via een structuur waar mensen verwijzingscommissies krijgen. Ze beweren dat ze cryptocurrencies en netwerkmarketing combineren. De netwerkmarketing kant komt binnen via een regeling waarbij u bonussen en commissies krijgt van alle mensen die u naar het specifieke Bitcoin-netwerkmarketingnetwerk verwijst.

LET OP : Bovenstaande punten zijn geen financieël advies

10 manieren om geld te verdienen met Bitcoin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,887.92
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.89
eos
EOS (EOS) $ 0.813416
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482674
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.51
neo
NEO (NEO) $ 15.52
iota
IOTA (IOTA) $ 0.216175