HomeNieuwsTomoChain lanceert P2P tool voor leningen

TomoChain lanceert P2P tool voor leningen

De in Singapore gevestigde DEX exchange zal een nieuwe P2P uitleenfunctie binnen twee weken mogelijk maken via het TomoDEX-platform.

De op Singapore gebaseerde cryptocurrency exchange TomoChain zal een peer-to-peer, of P2P, uitleenfunctie lanceren .Deze uitleenfucntie zal binnen 2 weken beschikbaar zijn.

Volgens een aankondiging is TomoDEX de eerste gedecentraliseerde beurs, of DEX, die wordt gevoed door het layer 1 protocol TomoX – waar maximaal 150 DEX’s op zullen draaien. Het is op dit moment in soft launch met spot trading ingeschakeld. De DEX heeft een gerapporteerde snelheid van 2.000 transacties per seconde.

Long Vuong, CEO van TomoChain zei dat de P2P leenfunctie wel een betrouwbare beheerder vereist en dat er geen informatieasymmetrie zal zijn:

“Alle functionaliteit wordt afgehandeld door middel van controleerbare slimme contracten en beveiligd door de TomoChain-blokketen. De P2P uitleendienst maakt gebruik van een unieke en vertrouwde benadering van het orderboek voor het verstrekken van USDT-leningen met een vaste looptijd van 1, 7, 30 en 90 dagen op basis van de rentevoet en de positie. De kredietnemers kunnen hun leningen flexibel ondersteunen door middel van een keuze aan onderpand, waaronder BTC, ETH & TOMO.

TomoChain vertrouwt op een systeem van 150 masternodes met Proof-of-Stake Voting, of PoSV, consensus, ter ondersteuning van EVM-compatibele slimme contracten, protocollen en atoomoverschrijdende tokenoverdrachten.

Vuong zei dat het platform “volledig zonder toestemming is en geen gecentraliseerde component heeft, in tegenstelling tot de meeste andere hybride-DEXS”.

Hij verklaarde verder dat, aangezien de functionaliteit ervan direct in de basislaag van de TomoChain-blokketen is geïntegreerd, TomoDEX met dezelfde snelheid kan werken als de keten:

“Gebruikers krijgen een snelle handelservaring, dicht bij die van elke gecentraliseerde beurs, zonder de nadelen van het vertrouwen van een derde partij.”

TomoDEX-gebruikers hoeven niet in het bezit te zijn van de oorspronkelijke TOMO, omdat de transacties van portemonnee tot portemonnee en volledig on-chain zijn. Het Know Your Customer proces is optioneel voor elke DEX die op TomoX wordt gelanceerd:

“TomoDEX is een facilitator die geen geld van gebruikers bewaart of gebruikersrekeningen beheert, in tegenstelling tot een traditionele gecentraliseerde beurs, dus de verantwoordelijkheid voor het rapporteren van winsten en verliezen in hun lokale jurisdicties ligt bij de handelaar. Dat gezegd hebbende, zullen we de crypto-regelgeving in acht nemen en naleven zoals die is vereist.

Extra functionaliteit voor TOMOCHAIN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,651.86
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,210.26
eos
EOS (EOS) $ 0.893321
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495171
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.97
neo
NEO (NEO) $ 18.70
iota
IOTA (IOTA) $ 0.251472