HomeNieuwsCrypto Lending Platform Compound start met de distributie van hun eigen munten

Crypto Lending Platform Compound start met de distributie van hun eigen munten

De Compound-gemeenschap heeft een voorstel goedgekeurd waarin wordt opgeroepen om de COMP-coins te verspreiden onder de gebruikers van het DeFi-protocol.

De coins van Compound zullen vanaf 15 juni beschikbaar zijn voor distributie en dit voor alle gebruikers van het protocol.

Volgens een tweet van Compound van 10 juni heeft het uitleenplatform dat verantwoordelijk is voor het grote DeFi-protocol een testnetproef van zijn COMP-munt afgerond in het kader van een governance-voorstel om de token te verdelen onder zijn gebruikers.

Hierdoor kon de Compound gemeenschap het voorstel op 14 juni goedkeuren. Het uitleenplatform zal beginnen met de distributie van 1.116.310,81 COMP over de “ETH, DAI, USDC, USDT, BAT, REP, WBTC en ZRX markten, evenredig aan de rente die in de markt wordt opgebouwd” op 15 juni.

“Binnen elke markt wordt de helft van COMP toegewezen aan leveranciers en de andere helft aan leners”, aldus het voorstel. “Wanneer een adres in wisselwerking staat met een samengestelde markt, ontvangt het alle COMP die op die markt wordt verdiend, indien het een COMP-drempel van 0,001 overschrijdt”.

Nauwe banden met Coinbase
In maart meldde Cointelegraph Coinbase geïntegreerde ondersteuning voor het Compound DeFi-protocol op zijn portemonnee-app. De goedkeuring van zijn recente bestuursvoorstel komt omdat het totale aantal DeFi-gebruikers toeneemt en naar verwachting 600.000 zal bereiken.

De crypto-uitwisseling kondigde aan dat het op 10 juni de COMP-markering en 17 andere in de nabije toekomst zou ondersteunen.

Defi platform compound lanceert eigen coins

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,258.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,492.70
eos
EOS (EOS) $ 0.566906
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386629
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.11
neo
NEO (NEO) $ 11.31
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175227