Home Nieuws Crypto Lending Platform Compound start met de distributie van hun eigen munten

Crypto Lending Platform Compound start met de distributie van hun eigen munten

De Compound-gemeenschap heeft een voorstel goedgekeurd waarin wordt opgeroepen om de COMP-coins te verspreiden onder de gebruikers van het DeFi-protocol.

De coins van Compound zullen vanaf 15 juni beschikbaar zijn voor distributie en dit voor alle gebruikers van het protocol.

Volgens een tweet van Compound van 10 juni heeft het uitleenplatform dat verantwoordelijk is voor het grote DeFi-protocol een testnetproef van zijn COMP-munt afgerond in het kader van een governance-voorstel om de token te verdelen onder zijn gebruikers.

Hierdoor kon de Compound gemeenschap het voorstel op 14 juni goedkeuren. Het uitleenplatform zal beginnen met de distributie van 1.116.310,81 COMP over de “ETH, DAI, USDC, USDT, BAT, REP, WBTC en ZRX markten, evenredig aan de rente die in de markt wordt opgebouwd” op 15 juni.

“Binnen elke markt wordt de helft van COMP toegewezen aan leveranciers en de andere helft aan leners”, aldus het voorstel. “Wanneer een adres in wisselwerking staat met een samengestelde markt, ontvangt het alle COMP die op die markt wordt verdiend, indien het een COMP-drempel van 0,001 overschrijdt”.

Nauwe banden met Coinbase
In maart meldde Cointelegraph Coinbase geĆÆntegreerde ondersteuning voor het Compound DeFi-protocol op zijn portemonnee-app. De goedkeuring van zijn recente bestuursvoorstel komt omdat het totale aantal DeFi-gebruikers toeneemt en naar verwachting 600.000 zal bereiken.

De crypto-uitwisseling kondigde aan dat het op 10 juni de COMP-markering en 17 andere in de nabije toekomst zou ondersteunen.

Defi platform compound lanceert eigen coins

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,801.69
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,296.95
eos
EOS (EOS) $ 1.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447215
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.41
neo
NEO (NEO) $ 8.29
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.275375