Home Nieuws REN stijgt met 40% Na de lancering van hun Mainnet

REN stijgt met 40% Na de lancering van hun Mainnet

Ren, is het open-source protocol dat toestemmingloze en privé-transfers van waarde tussen elke willekeurige blokketen mogelijk maakt. Het lanceerde zijn mainnet en binnen enkele weken een dApp die er gebruik van maakt.

Interessant is dat de inheemse cryptocurrency REN van het protocol in dezelfde periode meer dan 40% is gestegen.

Ren lanceert RenVM Mainnet
Het blockchain bedrijf kondigde eind mei de release van zijn RenVM Mainnet aan en beweerde dat het “het begin is van een cross-chain tijdperk voor DeFi,” aangezien het “interoperabiliteit” brengt in de gedecentraliseerde financiële scène.

RenVM opereert als een decentrale bewaarder op basis van sMPC die digitale middelen 1:1 op het Ethereum-netwerk als ERC-20 penningen verbrandt.

“Iedereen kan nu echte Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) en Zcash (ZEC) gebruiken in uw favoriete DeFi-toepassing. Dit stelt u in staat om deze activa te verhandelen, uit te lenen en als hefboom te gebruiken zoals u dat zou doen met elke andere ERC-20.” – leest de aankondiging.

“In eerste instantie zal het mainnet met enkele DeFi-platforms werken, maar er zullen in de toekomst nog tal van andere platformen bijkomen”

REN Prijsreacties

De recente ontwikkelingen van het bedrijf achter de cryptocurrency REN hebben de prijs ervan beïnvloed. Bij het vrijgeven van het mainnet schommelde REN nogal heftig en bereikte een hoogtepunt van bijna $0,11 voordat het tot $0,085 daalde. Nu flirt de prijs met het niveau van $0,12, wat neerkomt op een stijging van 40% sinds die tijd.

Tijdens de massale verkopen van medio maart dook de activaprijs naar de jaarlijkse bodem bij 0,026 dollar. Met zijn huidige positie betekent dit een stijging van 360% in de daarop volgende drie maanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...

NEAR protocol verhandelen met 0% trading fee

NEAR is een platform gebaseerd op een layer 1 blockchain. De ontwikkelaars hebben een missie om hun gebruikers te helpen eigenaar te...

Bitcoin opnieuw naar 20K, ook Ethereum en Solana dalen opnieuw

Opnieuw een daling van ongeveer 10% voor bitcoin; De prijs van Bitcoin slaagde er niet in om boven de $22.500 weerstandszone te...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 18,808.72
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,293.04
eos
EOS (EOS) $ 1.16
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445803
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.36
neo
NEO (NEO) $ 8.28
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.274538