HomeNieuwsDelta Exchange lanceert optiehandel voor Binance coin en Link

Delta Exchange lanceert optiehandel voor Binance coin en Link

Cryptocurrency derivaten trading platform Delta Exchange heeft vandaag de handel in opties gelanceerd voor twee grote altcoins, Binance Coin (BNB) en Chainlink’s LINK.

In een aankondiging op 19 juni gaf de beurs aan dat zij na de lancering van haar opties voor BNB en LINK met vergelijkbare contracten voor Tezos (XTZ), Atomic Coin (ATOM), XRP en Litecoin (LTC).

Delta’s CEO Pankaj Balani vertelde dat BNB en LINK twee van de meest actieve munten op de beurs zijn en dat de lancering van de nieuwe contracten een reactie was op de belangstelling van handelaren.

Delta biedt al opties voor Bitcoin (BTC) en Ether (ETH), in de vorm van een speciaal ontworpen contract met de naam “Move”.

Zoals gemeld, zijn conventionele opties verhandelbare derivatencontracten die marktdeelnemers in staat stellen om ofwel een kooprecht (een call-optie) ofwel een verkooprecht (een put-optie) van een bepaald actief te kopen tegen een bepaalde “prijs”. Deze prijs wordt bepaald op of voor de vervaldatum van het contract.

Opties bieden dus factoren zoals “geldelijkheid” (de huidige prijs van het actief ten opzichte van de uitoefenprijs), de tijd tot de vervaldag en de impliciete volatiliteit.

In het geval van Delta’s Move-contracten zijn deze zo ontworpen dat marktpartijen specifiek kunnen handelen in de volatiliteit van digitale activa, “zonder enig richtingsrisico te nemen”.

“Bij het verhandelen van deze contracten zet een handelaar in op de absolute waarde van de koersbeweging van een munt in plaats van dat de munt omhoog of omlaag gaat”.

In overeenstemming met de vergoedingen die zij momenteel aanrekent voor ETH- en BTC Move-contracten, zal de beurs een tarief van 0,05% op het contract hanteren. De BNB- en LINK-weekcontracten bieden een hefboomwerking tot 10x.

Extra optiehandel mogelijkheden voor BINANCE COIN EN LINK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Populairste posts

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,167.19
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,483.80
eos
EOS (EOS) $ 0.564953
cardano
Cardano (ADA) $ 0.386321
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.00
neo
NEO (NEO) $ 11.26
iota
IOTA (IOTA) $ 0.175017