Home Nieuws Delta Exchange lanceert optiehandel voor Binance coin en Link

Delta Exchange lanceert optiehandel voor Binance coin en Link

Cryptocurrency derivaten trading platform Delta Exchange heeft vandaag de handel in opties gelanceerd voor twee grote altcoins, Binance Coin (BNB) en Chainlink’s LINK.

In een aankondiging op 19 juni gaf de beurs aan dat zij na de lancering van haar opties voor BNB en LINK met vergelijkbare contracten voor Tezos (XTZ), Atomic Coin (ATOM), XRP en Litecoin (LTC).

Delta’s CEO Pankaj Balani vertelde dat BNB en LINK twee van de meest actieve munten op de beurs zijn en dat de lancering van de nieuwe contracten een reactie was op de belangstelling van handelaren.

Delta biedt al opties voor Bitcoin (BTC) en Ether (ETH), in de vorm van een speciaal ontworpen contract met de naam “Move”.

Zoals gemeld, zijn conventionele opties verhandelbare derivatencontracten die marktdeelnemers in staat stellen om ofwel een kooprecht (een call-optie) ofwel een verkooprecht (een put-optie) van een bepaald actief te kopen tegen een bepaalde “prijs”. Deze prijs wordt bepaald op of voor de vervaldatum van het contract.

Opties bieden dus factoren zoals “geldelijkheid” (de huidige prijs van het actief ten opzichte van de uitoefenprijs), de tijd tot de vervaldag en de impliciete volatiliteit.

In het geval van Delta’s Move-contracten zijn deze zo ontworpen dat marktpartijen specifiek kunnen handelen in de volatiliteit van digitale activa, “zonder enig richtingsrisico te nemen”.

“Bij het verhandelen van deze contracten zet een handelaar in op de absolute waarde van de koersbeweging van een munt in plaats van dat de munt omhoog of omlaag gaat”.

In overeenstemming met de vergoedingen die zij momenteel aanrekent voor ETH- en BTC Move-contracten, zal de beurs een tarief van 0,05% op het contract hanteren. De BNB- en LINK-weekcontracten bieden een hefboomwerking tot 10x.

Extra optiehandel mogelijkheden voor BINANCE COIN EN LINK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populairste posts

BlackRock introduceert Blockchain ETF in Europa

Wanneer grote spelers zoals blackrock iets lanceren is er meestal heel wat aandacht. Dit is nu ook het geval. De ETF richt...

Coinmerce geeft reis weg naar het WK in Qatar

Deze actie moesten we in de kijker zetten! Het Nederlandse platform Coinmerce, geeft namelijk 2x een reis voor 2 personen weg naar...

Helium community kiest voor Solana

Helium kiest solana! Het Helium-netwerk is klaar om op de Solana-blockchain te ontplooien. Dit komt omdat 81% van de community heeft...

Wat is een Ledger “Crypto”

Het verwijst naar het openbare grootboek van transacties die op de blockchain zijn vastgelegd. Simpelweg noemt men dit dus grootboek of...
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,253.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,323.11
eos
EOS (EOS) $ 1.20
cardano
Cardano (ADA) $ 0.432388
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.69
neo
NEO (NEO) $ 8.81
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.291531